Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Aυτή είναι η πιο τρυφερή φωτογραφία της Λασκαράκη και του Σουλτάτου!

Λιώσαμε!

24 Αυγούστου 2019 16:24
Aυτή είναι η πιο τρυφερή φωτογραφία της Λασκαράκη και του Σουλτάτου!

Είδαμε την πιο τρυφερή φωτογραφία από την Βάσω Λασκαράκη και τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο!

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σεφ της καρδιάς της!

Οι δυο τους για αρκετό καιρό ήταν στην Κρήτη και πριν λίγο καιρό αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή απόδραση στην Ίο.

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν το κρύβουν! Αυτή τη φορά, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της και ίσως είναι μία από τις πιο τρυφερές τους φωτογραφίες που έχουμε δει!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Απίστευτη διαφωνία για Λασκαράκη - Σουλτάτο!Τι συνέβη;

Η Βάσω Λασκαράκη τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στην Κρήτη και απολάμβανε τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο και καλούς φίλους. Ωστόσο, είχαν μια διαφωνία!

Το ζευγάρι λοιπόν, αποφάσισε να παίξει ένα παιχνίδι ερωτήσεων για να περάσει χαλαρό την ώρα του. Στο πλαίσιο του παιχνιδιού ο Λευτέρης Σουλτάτος κλήθηκε να πει δέκα χαρακτήρες από την τηλεοπτική σειρά “Tο Σόι σου”.Βάσω Λασκαράκη: Η απίστευτη αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους!

Ο ίδιος κατηγόρησε δημόσια την Βάσω Λασκαράκη πως ενώ ο ίδιος έδωσε σωστές απαντήσεις, εκείνη “έκλεψε” και δεν του τις μέτρησε.

Φυσικά η γνωστή ηθοποιός υπερασπίστηκε τον εαυτό της δημόσια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

"Προσπαθούμε να αυτοκτονήσουμε.." - Σοκάρει η Βάσω Λασκαράκη!

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια δημόσια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε σίγουρα! Είπε μεταξύ άλλων «Προσπαθούμε να αυτοκτονήσουμε...»! Τι συνέβη;

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στην Κρήτη με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.Η ίδια μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, δείχνοντας μας πόσο υπέροχα κυλάει το φετινό καλοκαίρι για εκείνη.

Αυτήν την φορά όμως μέσα από Instastories που δημοσίευσε έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε...

Αποκάλυψε πως μαζί με τον σύζυγό της τρώνε απίστευτα πολύ και αυτό μας παραξένεψε αφού η όμορφη ηθοποιός διατηρεί ένα πολύ καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί!

Μάλιστα στις φωτογραφίες της έκανε αυτοτρόλ σχολιάζοντας συγκεκριμένα: «Έχω πειστεί πια ότι προσπαθούμε να αυτοκτονήσουμε, τρώγοντας εδώ στην Κρήτη».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share