Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μάρθα Καραγιάννη: Αποκαλύπτει την ηλικία της!

''Είμαι μια πανέμορφη γριούλα!''

24 Αυγούστου 2019 15:00
Μάρθα Καραγιάννη: Αποκαλύπτει την ηλικία της!

Η αγαπημένη σε όλους ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη αποκάλυψε την ηλικία της!

Αφοπλιστική, αυθόρμητη και ειλικρινής είναι τρία χαρακτηριστικά της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία έδωσε μία νέα συνέντευξη μετά από έξι χρόνια.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα, και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, την ηλικία της.

«Είμαι μια πανέμορφη γριούλα. Η αλήθεια είναι ότι τα χρόνια δεν μου φαίνονται, αλλά δεν τα έκρυψα ποτέ. Είμαι 80 ετών, αλλά δεν μου φαίνονται» αναφέρει η ίδια και συνεχίζει γελώντας:

«Με εμένα η αλήθεια είναι ότι δεν παθαίνεις σοκ. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη δεν τρομάζω. Νομίζω ότι γερνάω όμορφα. Λέω στον εαυτό μου “μια χαρά είσαι, Μάρθα, για την ηλικία σου”».

Απίστευτο: Δείτε πως ήταν η Πάολα στα 19 της!

Αναμφισβήτητα η Πάολα στα 19ης χρόνια ήταν μια άλλη γυναίκα. Πολύ διαφορετική. Με άλλη μύτη άλλα χείλη… άλλα ζυγωματικά με στήθος «πλάκα».

Είναι η εποχή που όλες οι τραγουδίστριες που δουλεύουν σε στέκια της Θεσσαλονίκης προσπαθούν να ξεχωρίσουν.

Η νεαρή τότε Πάολα όμως τα καταφέρνει, εξαιτίας του αντρικού ηχοχρώματος της. Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι η Πάολα!

"Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου! Να είμαι από..": Άγριο ξέσπασμα από την Πάολα!

Από την Συκιά Χαλκιδικής στα πιο μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας βρέθηκε η Παγώνα Καραμήτσιου, δημοφιλής σε όλους ως Πάολα, με το χαρακτηριστικό τίναγμα των μαλλιών, τις εκκεντρικές εμφανίσεις και το λαϊκό «μέταλλο» στη φωνή, η τραγουδίστρια δηλώνει υπερήφανη που είναι τσιγγάνα.

«Είμαι τσιγγάνα! Ναι, φυσικά! Η μαμά μου δεν είναι, από την πλευρά του μπαμπά μου είναι τσιγγάνοι και γουστάρω πάρα πολύ! Τι κρίμα που δεν είναι και η μάνα μου, να είμαι γκαραντί τσιγγάνα», είπε η Πάολα, με πλατινέ μαλλί, όπως είδαμε σε βίντεο – αφιέρωμα το οποίο πρόβαλε η εκπομπή «Μία».

Γεννημένη στις 25 Ιουνίου του 1982, η Παγώνα, νυν Πάολα, γέμισε με χαρά τους γονείς της, οι οποίοι ασχολούνταν επίσης με την μουσική. «Όταν πηγαίναμε εμείς να τραγουδήσουμε κάπου και την παίρναμε μαζί μας, ανέβαινε πάνω στο τραπέζι και τραγουδούσε», έχει δηλώσει ανοιχτά η μητέρα της.

Στα 13 της χρόνια, η Πάολα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, έχοντας την έγκριση των γονιών της, ενώ στα 19 ανέβηκε στις μεγαλύτερες πίστες της Θεσσαλονίκης και στα 23 έκανε τον πρώτο της δίσκο και «κατέβηκε» στην Αθήνα, με παρότρυνση του Σταμάτη Γονίδη.

Μόλις στα 19 της έμεινε και έγκυος: τις εμφανίσεις τις σταμάτησε στον 9ο μήνα και λίγο πριν γεννήσει… έβαζε εξτένσιον!

Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Νίκος Καρβέλας!

Θα μείνετε άφωνοι μόλις μάθετε την ηλικία του, δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Νίκος Καρβέλας!

Ο εναλλακτικός και ιδιαίτερος καλλιτέχνης που ήταν παντρεμένος με την Αννίτα Πάνια αλλά και με την Άννα Βίσση και έχει και με τις δύο παιδιά αλλά και εγγόνια! (Τα παιδιά της Σοφίας Καρβελα...)

Συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου 1983 παντρεύτηκε την Άννα Βίσση, με την οποία έχει συνεργαστεί ως συνθέτης και στιχουργός σε πολλές δισκογραφικές δουλειές της. Κουμπάρος ήταν ο τότε πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας Σπύρος Κυπριανού. Μαζί της απέκτησε μια κόρη, την Σοφία Καρβέλα. Το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Το 2006 ξεκίνησε η σχέση του με την τηλεοπτική παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια την οποία παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου 2010 στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίας Ειρήνης στο Politia Tennis Club με κουμπάρους τη Ρούλα Κορομηλά και τον Κώστα Δροσόπουλο...

Πάμε όμως στο θέμα μας, ο Νίκος Καρβέλας (κρατηθείτε...) είναι.... 67 ετών, 8 Σεπτεμβρίου 1951!

Σπιταρόνα: Αυτή είναι η βίλα του Νίκου Καρβέλα!

Μείναμε άφωνοι! Σε αυτή την σπιταρόνα μένει ο Νίκος Καρβέλας μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια!

Ο μουσικοσυνθέτης αρχικά πήγε και έμεινε με την Άννα Βίσση, με την οποία διατηρούν άψογες σχέσεις. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Καρβέλας περνά εφιαλτικές ώρες. Απευθύνθηκε στα δικαστήρια!

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια για χάρη του γιου τους προσπαθούν να έχουν καλές σχέσεις. Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας όμως επισήμανε στον μουσικοσυνθέτη πως αν θέλει να περνάει χρόνο με τον γιο του και να τον βλέπει για κάποιες ώρες μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να νοικιάσει δικό του σπίτι και να μην τον φιλοξενεί η τραγουδίστρια.

Πράγματι, ο μουσικοσυνθέτης νοίκιασε μια βίλα στην Εκάλη, η οποία όμως είναι πολύ κοντά σε εκείνη που μένει η Άννα Βίσση!

Δείτε την στην παρακάτω φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share