Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Σοφία Φαραζή!

Θλίψη!

24 Αυγούστου 2019 11:35
Δύσκολες ώρες για την Σοφία Φαραζή!

Ραγίζει καρδιές η ηθοποιός από το «Λίτσα.com»,Σοφία Φαραζή με το «μαύρο» μήνυμά της που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Δύσκολες ώρες!

Η Σοφία Φαραζή, από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Λίτσα.com πενθεί για την αγαπημένη όλων Ελισάβετ Ναζλίδου. Να θυμίσουμε πως οι δύο γυναίκες είχαν συνεργαστεί στην σειρά, στην οποία υποδύθηκαν μαμά και κόρη.

Η Σοφία, περιορίστηκε να βάλει ένα μαύρο φόντο στο Instagram, γράφοντας στην λεζάντα: «Ελισάβετ μου...»! Δείτε την σχετική ανάρτηση αλλά και το ποια ήταν η Ελισάβετ Ναζλίδου:

Σοφία Φαραζή: Δεν σας πάει ο νους πόσο χρονών είναι

Την Σοφία Φαραζή την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς «Λίτσα.com».

Η ηθοποιός κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν την βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εξόδους. Αυτό είναι το νέο look της Σοφίας Φαραζή! Σας αρέσει;

Η Σοφία Φαραζή έγινε 40 ετών και θέλησε να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλια της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της, έγραψε «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Happy 40 to me...Ευγνώμων για όλα! Γεμάτη από αγάπη και θετική ενέργεια»

Δύσκολες ώρες για την Κέλλυ Κελεκίδου!

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Κέλλυ Κελεκίδου καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Η Κέλλυ Κελεκίδου είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και συχνά μοιραζόταν στιγμές τους στα social media. Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτηση της. Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της τραγουδίστριας! - «Κουβαλούσα πολύ πόνο... »!

«Σήμερα ξημέρωσε μία από τις πιο δύσκολες μέρες τις ζωής μου. Καλό παράδεισο να έχεις και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Σ αγαπώ! Ησουν είσαι και θα είσαι ο ήρωας μου», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram η Κέλλυ Κελεκίδου.

Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον πεθερό και ο Νίκος Κουρκούλης που από ότι φαίνεται τον αγαπούσε πολύ: «Αγαπημένε μου πεθερούλη ήσουν ένας Άγγελος βιάστηκες να φύγεις να πας ψηλά να πετάς και να μας προστατεύεις …σ αγάπησα και σ αγαπώ …ο παράδεισος σε περιμένει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share