Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τάσος Αρνιακός: Αυτοί είναι οι γιοι του! Το γνωρίζατε;

Όντως;

24 Αυγούστου 2019 11:02
Τάσος Αρνιακός: Αυτοί είναι οι γιοι του! Το γνωρίζατε;

Γνωρίζετε ποιοι είναι οι γιοι του Τάσου Αρνιακού;

Αν και ο Τάσος Αρνιακός τα τελευταία χρόνια κάνει τους τηλεθεατές να κρέμονται από τα χείλη του, ο ίδιος εδώ και 26 περίπου χρόνια, ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του και τραπεζικής υπαλλήλου Μαρί, με την οποία έχει αποκτήσει δυο γιους. Επίσης, ξέρετε ποιος είναι ο γιος του Σπύρου Παπαδόπουλου; Θα πάθετε πλάκα!

Ο Σπύρος και ο Γιώργος Αρνιακός, που είναι πρωταθλητές κολύμβησης και έχουν σπουδάσει οικονομικά, διατηρούν χαμηλούς τόνους και όσοι τους ξέρουν καλά, μιλούν για την ευγένεια τους.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε πως ο μετεωρολόγος χαρακτηρίζει τα παιδιά του ως το σημαντικότερο επίτευγμα του.

Εσείς τι λέτε, του μοιάζουν;

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο γιος του!

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου που ακόμα και σήμερα λατρεύουμε να βλέπουμε! Γνωρίζετε όμως ποιος είναι ο γιος του Λάμπρου Κωνσταντάρα; Μήτση Κωνσταντάρα: Έφυγε από τη ζωή μαραζωμένη από τον θάνατο του αδελφού της!

Ο γιος του αγαπημένου ηθοποιού είναι ο Δημήτρης Κωνσταντάρας (9 Οκτωβρίου 1946) είναι Έλληνας δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός και διατέλεσε παραγωγός της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.

Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1946 στην Αθήνα, γιος των ηθοποιών Λάμπρου Κωνσταντάρα και Ιουλίας Γεωργοπούλου. Το 2002 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Αττικής με την παράταξη του Γιάννη Τζανετάκου, στην πρώτη θέση.

Στις εθνικές εκλογές του 2004 εξελέγη βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Στις εκλογές του 2007 δεν επανεξελέγη στις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές. Το 2009 ως υποψήφιος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στην Α' Αθηνών κατετάγη στη 2η θέση (πρώτος επιλαχών). Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος (πρώτος στο έκτο δημοτικό διαμέρισμα) με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη και στη συνέχεια εξελέγη γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος της Επιτροπής Ποιότητος Ζωής.

Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014, επανεξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου και στη συνέχεια παραιτήθηκε από την παράταξη και ανεξαρτητοποιήθηκε. Εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού (ΟΠΑΝΔΑ). Το 2015 παραιτήθηκε από τον ΟΠΑΝΔΑ και ορίστηκε Αντιπρόεδρος της "Εταιρείας Ασφαλιστικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Αυτοδιοίκησης". Επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία ύστερα από κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά και ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 στην Α΄ Αθηνών αλλά δεν εξελέγη.

Σήμερα είναι συνταξιούχος. Γράφει άρθρα, αναλύσεις και συνεντεύξεις σε διαδικτυακά ιστολογία (blogs) και βιβλία.

Είναι παντρεμένος με τη Βίκυ Βουρλάκη, και έχει δυο παιδιά, την Παυλίνα που είναι σκηνοθέτης, ραδιοφωνική παραγωγός και επιχειρηματίας και τον Λάμπρο που είναι δημοσιογράφος, παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων, εξειδικευμένος στο διαδίκτυο και μουσικός παραγωγός. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Wilson High School, στην αμερικανική πόλη Easton της πολιτείας Πενσυλβάνια. Σπούδασε Αγγλική και Ελληνική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε το 1972. Εργάστηκε ως συντάκτης, αρθρογράφος, αρχισυντάκτης και διευθυντής σύνταξης σε εφημερίδες!

Μάλιστα και ο εγγονός του Λάμπρου Κωνσταντάρα είναι σήμερα καταξιωμένος δημοσιογράφος! Ο εγγονός του είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που έχει και το όνομα του παππού του!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share