Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Φίλιππος" από τη σειρά "Θα βρεις τον δάσκαλό σου"!

Εγκατέλειψε την Ελλάδα και ασχολείται με...

23 Αυγούστου 2019 14:59
Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι σήμερα ο

Θυμάστε τον "Φίλιππο" από τη σειρά "Θα βρεις τον δάσκαλό σου"; Μόλις δείτε πώς είναι σήμερα θα πάθετε πλάκα!

Η τηλεοπτική σειρά "Θα βρεις τον δάσκαλό σου", προβλήθηκε με επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ANT1, για δύο συνεχόμενες σεζόν από το 2005 μέχρι το 2007. Μάλιστα προβάλλεται μέχρι και σήμερα σημειώνοντας πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης! Επίσης θυμάστε τον "Μιλτιάδη" από το Είσαι το ταίρι μου; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Ένας από τους κεντρικούς ρόλους της σειράς, ο Φίλιππος, ο σύντροφος της Μαρίζας, έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και μένει στο εξωτερικό! Αναφερόμαστε στον Τόμμυ Σκλάβο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κάνει μια νέα ζωή μακριά από την χώρα μας...

Δείτε πώς είναι σήμερα:

Θυμάστε την "Σωσώ" από τα "Εγκλήματα"; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Την «Σωσώ» από τα Εγκλήματα με τις απίστευτες ατάκες της, την θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον "κακό" ρόλο της.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το 1998, ενώ το τελευταίο το 2000 και πολλοί τηλεθεατές ταυτίστηκαν με τα πρόσωπα της σειράς. Στο σημείο μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα ο "Παπαπέτρου" του Ζάχου Δόγκανου!

Σε αυτές τις προσωπικότητες που λατρέψαμε ήταν κι η Σωσώ, η σύζυγος του Αλέκου, που προσπαθούσε να σκεφτεί τρόπους να τον... ξεφορτωθεί αφού ήξερε ότι την απατά.

Πως είναι σήμερα όμως η Σωσώ ή πραγματικότητα Καίτη Κωνσταντίνου;

Θυμάστε την Πέπη από τα «Εγκλήματα»; Δείτε πως είναι σήμερα η κολλητή της Σωσώς!

Έχουν περάσει 19 χρόνια από τα «Εγκλήματα»! Η Φωτεινή Μπαξεβάνη, που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της Πέπης στη σειρά του ΑΝΤ1 που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, αφού ήταν κολλητή της Καίτη Κωνσταντίνου, τη ν«εγκληματική» Σωσώ!

Δείτε πως είναι σήμερα... Εμείς πιστεύουμε ότι δεν έχει αλλάξει και πολύ απο τότε! Νεκροί 3 πρωταγωνιστές από τα "Εγκλήματα"!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share