Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει ο Νίκος Μουτσινάς!

Όντως;

23 Αυγούστου 2019 11:22
Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει ο Νίκος Μουτσινάς!

Εσείς ξέρετε τι έχει σπουδάσει ο Νίκος Μουτσινάς; Δεν φαντάζεστε!

Ο Νίκος Μουτσινάς αυτή την περίοδο κάνει ένα διάλειμμα από την καλοκαιρινή του περιοδεία με την "Βερβερίτσα" και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τους αγαπημένους του φίλους.

Ωστόσο, εμείς εδώ, ψάξαμε και βρήκαμε κάποιες πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε για τη ζωή του, όπως το τι έχει σπουδάσει!

Ο Νίκος Μουτσινάς, σπούδασε υποκριτική στην σχολή ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου ενώ έχει αποφοιτήσει από τα Κρατικά Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και το Θεατρικό Εργαστήρι "Θεσπίς".

Ποιος ήξερε ότι ο παρουσιαστής και ηθοποιός είχε παρακολουθήσει μαθήματα χορού; Πάθαμε πλάκα!

Μείναμε άφωνοι: Αυτό είναι το ύψος του Νίκου Μουτσινά!

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι ύψος έχει ο Νίκος Μουστινάς...Αν όχι, μάλλον θα είσαι από τους ελάχιστους γιατί όπως μάθαμε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αυτή είναι η πιο συχνή απορία για τον παρουσιαστή.

Την πληροφορία αυτή μάλιστα φαίνεται να μη τη γνώριζε ούτε ο ίδιος και έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν τον ενημέρωσαν η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής φρόντισαν να… μετρήσουν το ύψος του Νίκου Μουτσινά on air. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είναι 1.75, η μεζούρα όμως του Τσουρού αρχικά τον έβγαλε… 1.67, προκαλώντας του σοκ, αλλά τελικά με τη δεύτερη ευκαιρία μάθαμε επιτέλους ότι ο παρουσιαστής είναι 1.76 μ. Δείτε όμως πόσο χρονών είναι ο παρουσιαστής!

Ο Νίκος Μουτσινάς 21 χρόνια πριν! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Ο Νικός Μουτσινάς όπως δεν τον έχουμε ξανά δεί! Το 1999 όπου είχε βρεθεί με την Μαρία Σολωμού, τον Αργύρη Αγγέλου και τον Νίκο Μουτσινά στον Ίασμο, στη Δραματική Σχολή που πήγαιναν μαζί!

21 ολόκληρα χρόνια πίσω και οι 4 αγαπημένοι ηθοποιοί είναι λίγο διαφορετικοί. Η εξαίρεση όμως είναι ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος έχει ακόμα μαλλιά και η Σύλβια τον πειράζει γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία «κάποια μαλλάκια Νίκο μου»! Εξομολογήθηκε τον έρωτά του ο Νίκος Μουτσινάς! «Σε αγαπώ»!

Η φωτογραφία έγινε viral και πολλοί φίλοι και συνάδελφοι έσπευσαν να της κάνουν πλάκα και να της πουν ότι ο Νίκος δεν θα χαρεί με τη φωτογραφία!

Δείτε όμως άλλη μια φωτογραφία του που δεν τον αναγνωρίσαμε!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share