Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη σοκ: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε μοναχή!

Το τραγικό γεγονός που την σημάδεψε!

23 Αυγούστου 2019 11:27
Αποκάλυψη σοκ: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε μοναχή!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε μοναχή, μετά από ένα τραγικό γεγονός που την σημάδεψε! Ο γάμος, οι δύο κόρες και το τραγικό γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της.

Γνώρισε τη δόξα τις δεκαετίες του ’60 και του ’70. Μέχρι τα 42 της χρόνια ζούσε μια ζωή σαν παραμύθι. Ωστόσο, από τη μια στιγμή στην άλλη η ζωή της άλλαξε. Ένα δυσάρεστο γεγονός -ο πρόωρος θάνατος της 18χρονης κόρης της σε τροχαίο δυστύχημα- την έκανε να καταλάβει ότι όλα είναι μάταια και κάπως έτσι οδηγήθηκε σε έναν άλλον δρόμο.


Ο πατέρας της δεν ήθελε να γίνει τραγουδίστρια
Η Μαίρη Αλεξοπούλου μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ήταν το πρώτο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας με έξι παιδιά. Ο πατέρας της, επίτροπος τότε στη Μητρόπολη Περιστερίου, δεν ήθελε η κόρη του να ασχοληθεί ούτε με τον χορό αλλά ούτε και με το τραγούδι. Τελικά, κάποιοι φίλοι μουσικοί του παππού της τον έπεισαν για το ταλέντο της στο τραγούδι, ενώ ένας από αυτούς κέρδισε την εμπιστοσύνη του και την πήρε μαζί του σε μια ορχήστρα στη «Χωριάτικη Ταβέρνα» της Εκάλης.

«Μετά τον πρώτο μου δίσκο, πήγα και τραγούδησα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, είπα ένα τραγούδι του Μαυρομουστάκη μαζί με την Κλειώ Δενάρδου, το “Πανηγύρι”. Εκεί βραβεύτηκα, πήρα το πρώτο βραβείο. Ξεκίνησα, μάλιστα, να βγάζω και καλό νυχτοκάματο. Τότε δεν είχα καθόλου χρόνο να πηγαίνω στην εκκλησία, παρόλο που εγώ αλλιώς τα είχα μάθει από την οικογένειά μου. Μέσα μου, όμως, υπήρχε ένας μεγάλος καημός. Τότε είχα κάνει επιτυχία και ένα τραγούδι του Κατσαρού στο φεστιβάλ της Μάλτας, με το οποίο πήραμε ξανά το πρώτο βραβείο, ήταν μία περίοδος που ακούγονταν πολύ τα τραγούδια που έλεγα, που με ήξεραν όλοι οι άνθρωποι του χώρου. Παρ’ όλα αυτά, όλα τα ερωτικά μου τραγούδια που έλεγα στην πίστα τα αφιέρωνα στον Θεό, προσπαθούσα μέσα από τον προβολέα να πάω στον ουρανό. Τόσο πολύ Τον αγαπούσα», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

Δούλεψε, μεταξύ άλλων, στην «Παλιά Αθήνα», στο «Κάστρο», στον «Βράχο», στα «Δειλινά» και στα «Αστέρια», με τους Πουλόπουλο, Βογιατζή, Φ. Νικολάου, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μπέσυ Αργυράκη, Μεταξόπουλο, Κατσαρό και πολλούς ακόμα. Έκανε τη δουλειά της και έφευγε από το εκάστοτε μαγαζί, γιατί της άρεσε η ησυχία. Δεν κάπνισε ποτέ και δεν της άρεσε καθόλου το αλκοόλ.

Αλίκη Κατσαβού: Όλη η αλήθεια για τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά!

Η Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλη την αλήθεια για την διαθήκη του Κώστα Βουτσά!

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, «Καλοκαίρι #not», στο OpenTv.

Το αγαπημένο ζευγάρι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούσαν την διαθήκη του γνωστού ηθοποιού. Η Αλίκη Κατσαβού είναι η πιο γλυκιά μανούλα του Instagram! Οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν!

«Το δημοσίευμα ήταν τόσο αστεία που έλεγε ότι το πρώην διαμέρισμα που νοικιάζαμε το αφήνει στην διαθήκη του ο Κώστας σε μένα. Το ενοικιαζόμενο. Βαριόταν πολύ ο δημοσιογράφος και δεν ήξερε τι να γράψει. Εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτό. Στο ίντερνετ το είδα αμέσως όταν κυκλοφόρησα. Που δεν έχει καν διαθήκη και δεν χρειάζεται.».

«Είναι απατεώνας»: Αποκάλυψη από τη σύζυγο του Κώστα Βουτσά!

Δήλωση σεισμός από τη σύζυγο του Κώστα Βουτσά: «Είναι απατεώνας»… Αποκάλυψη!

Έξαλλη η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, καθώς έπεσε θύμα απάτης στα κοινωνικά δίκτυα, αφού κάποιος έκανε λογαριασμό με το όνομα της και μάλιστα, είχε «ανεβάσει» φωτογραφίες της και έστελνε αιτήματα φιλίας. Αλίκη Κατσαβού: Δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς!

Η κ. Κατσαβού με ανάρτηση της χαρακτήρισε «απατεώνα» τον επιτήδειο: » ΔΕΝ έχω 2ο προφίλ. Όποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και σας κάνει αίτημα είναι απατεώνας. Κάντε του αναφορά».

Ο Κώστας Βουτσάς εξομολογείται τι "απαγορεύει" στον γιο του!

Ο Κώστας Βουτσάς εξομολογείται τι "απαγορεύει" στον γιο του! Μπορεί να του έχει αδυναμία αλλά είναι αυστηρός εκεί που πρέπει!

Ο Κώστας Βουτσάς μιλώντας στις κάμερες αποκάλυψε τι "απαγορεύει" να κάνει ο γιος του στο μέλλον, όταν θα μεγαλώσει.

Ο ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και αναφέρθηκε στον μοναχογιό του, Φοίβο.

Σε μια από τις ερωτήσεις, εξήγησε το λόγος που δεν θα ήθελε ο μικρός να γίνει ηθοποιός.

«Η κόρη μου, η Θεοδώρα στην Ελλάδα δυσκολευόταν να βρει δουλειά. Τώρα είναι στην Ολλανδία και έχει δύο θιάσους γιατί εκεί δεν ξέρουν τον Βουτσά», αποκάλυψε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share