Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξαφανισμένη η Ρούλα Κορομηλά!

Τι συνέβη;

23 Αυγούστου 2019 10:30
Εξαφανισμένη η Ρούλα Κορομηλά!

Εξαφανισμένη από τα social media είναι η Ρούλα Κορομηλά!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, συχνά πυκνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ωστόσο, αυτή τη φορά έχει να κάνει κάποια δημοσίευση από τις 25 Ιουλίου. Ρούλα Κορομηλά: Το μωρό που έχει αλλάξει τη ζωή της παρουσιάστριας!

Όπως φαίνεται η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να αφήσει στην άκρη το κινητό της για να ξεκουραστεί αλλά και για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Ρούλα Κορομηλά: Ποια η σχέση της με τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη; Όλη η αλήθεια!

Γνωρίζετε ποια είναι η σχέση της Ρούλας Κορομηλάς με τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη; Τι μπορεί να ένωνε τις δύο γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης;

Ο Στέφανο Σαρτίνι ήταν γνωστό ότι διατηρούσε σχέση με την γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά! Λαμπερά shows, ταξίδια στην Ιταλία και μια σχέση πάθους συνοδευόμενη από δηλώσεις απόλυτου έρωτα. Τι μεσολάβησε όμως αργότερα και άλλαξαν όλα;

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα πλατό του Ciao ΑΝΤ1. Ο τότε ισχυρός άνδρας του καναλιού του Αμαρουσίου Νίκος Μαστοράκης ήθελε Ιταλό σκηνοθέτη για το νέο show και έτσι φέρνει στην Ελλάδα τον Στέφανο Σαρτίνι. Πολύ σύντομα τη Ρούλα και τον σκηνοθέτη της θα ενώσει ένας δυνατός έρωτας. Εκείνος ακολουθεί τη Ρούλα στο MEGA μετά το σπάσιμο του συμβολαίου της με τον ANT1 και δημιουργούν το «Mπράβο». Τα δημοσιεύματα της εποχής κάνουν λόγο για μια παθιασμένη σχέση (έξι χρόνια) που θα οδηγήσει το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας. Η αλήθεια είναι πως πράγματι ήταν μια σχέση πάθους με τα πάνω της και τα κάτω της, που πολλές φορές έβγαιναν και στον «αέρα» του «Μπράβο».

Οταν ήταν στα καλά τους με ερωτικά υπονοούμενα και όταν ήταν τσακωμένοι με on air μπηχτές. Παρά τα προβλήματα, η σχέση κράτησε σχεδόν έξι χρόνια. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 1997, παραμονές της έναρξης της νέας σεζόν, το ζευγάρι φωτογραφίζεται μαζί για το εξώφυλλο περιοδικού με την δήλωση «Ζούμε έναν μαραθώνιο έρωτα». Η Ρούλα πηγαίνει στην Ιταλία, μαθαίνει τη γλώσσα (;) και οι φήμες για γάμο φουντώνουν ακόμη περισσότερο. Οι φήμες λένε πως το φινάλε γράφτηκε ένα καλοκαιρινό βράδυ στη Σύρο, όταν η Ρούλα κατά τη διάρκεια του «Mπράβο» αντιλήφθηκε πως ο Στέφανο είχε σχέση με την καλεσμένη της εκπομπής, την παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης Κατερίνα Λάσπα.

Ωστόσο η σχέση αυτή με τον Στέφανο Σαρτίνι της έδωσε πολλές ευκαιρίες αφού γνώρισε πολλούς ανθρώπους και μελλοντικούς της συνεργάτες! Η ίδια κατάφερε να εδραιωθεί στον καλλιτεχνικό χώρο και να μάθει πάρα πολλά πράγματα και να γίνει η Ρούλα όλου του κόσμου! Ακόμα και αν έληξε άδοξα η Ρούλα Κορομηλά γιόρτασε τα γενέθλια της μαζί του και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Ρούλα Κορομηλά: Αυτή είναι η χλιδάτη μονοκατοικία της στην Κηφισιά!

Μια σπάνια συνύπαρξη, πριν από είκοσι ολόκληρα χρόνια! Η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά γιόρτασε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Μαρινέλλα, τη Νόρα Βαλσάμη και τον Ιταλό σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι, τα τρία πρώτα χρόνια της καθημερινής τηλεοπτικής εκπομπής «Πρωινός Καφές», σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης, στις 6 Μαΐου 1994. Παρακολουθήστε το συλλεκτικό βίντεο - ντοκουμέντο, με τις δηλώσεις τους στον τηλεοπτικό φακό του ΑΝΤ-1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share