Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Ευχάριστα νέα για τον Κώστα Καραμανλή και τη Νατάσα Παζαΐτη!

Τρισευτυχισμένο το ζευγάρι!

22 Αυγούστου 2019 13:39
Ευχάριστα νέα για τον Κώστα Καραμανλή και τη Νατάσα Παζαΐτη!

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Νατάσα Παζαΐτη αλλά και τον σύζυγό της, Κώστα Καραμανλή! Ο λόγος; Μια μεγάλη επιτυχία της ίδιας!

Ευτυχισμένη, συγκινημένη και περήφανη είναι η Νατάσα Παζαΐτη. Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, κατάφερε μαζί με τους συνεργάτες της, μια μεγάλη νίκη!Το «Νατάσα Παζαΐτη – Κέντρο Υγείας μαστού» πριν λίγο καιρό κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας Pink Glove..

Η κ. Παζαΐτη ευχαρίστησε τόσο τους συντελεστές της φωτογράφισης και τον φωτογράφο Γιάννη Βασταρδή, όσο και τον κόσμο που ψήφισε την φωτογραφία! Νατάσα Παζαΐτη: Αυτό είναι το υπερσύγχρονο ιατρείο της γυναίκας του Κώστα Καραμανλή!

Καραμανλής - Παζαΐτη: Σε πελάγη ευτυχίας! Ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα

Διάβασε όσα έγραψε

Η μεγαλύτερη νίκη είναι η συμμετοχή

Νικήσαμε. Χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον κόσμο έστειλαν τη φωτογραφία μας στην πρώτη θέση του διαγωνισμού Pink Glove Photo Competition. Η συμμετοχή μας με μήνυμα «Feel the (g)love – Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη» ταξίδεψε στον κόσμο για να βάλει το λιθαράκι της στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Είμαι πολύ συγκινημένη όχι μόνο για τη νίκη αλλά για την εμπιστοσύνη, την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε με όλους τους τρόπους καθ’όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας: την ψήφο, τις κοινοποιήσεις και τα τρυφερά και ενθαρρυντικά σας μηνύματα. Και είμαι πολύ περήφανη που με το χρηματικό βραβείο που αντιστοιχεί στην πρώτη θέση θα ενισχύσουμε το «Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών) – Δίπλα στον ασθενή και την οικογένειά του» στο νέο πρόγραμμα κατ’ οίκον νοσηλείας που προσφέρει σε ασθενείς με καρκίνο: Θα νιώσουν την αγάπη μας.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος. Η μεγαλύτερη νίκη είναι η συμμετοχή. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σπουδαίο φωτογράφο Γιάννη Βασταρδή και την δημιουργική του ομάδα (styling Dimitris Nireas Schwartz, makeup Thanos Molos, editing Maria Panagiotonakou ,ass.phot.Eleutheria Motaki).
Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου

Νατάσα Παζαΐτη.
ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ

Έκτακτη τοποθέτηση από την Νατάσα Παζαΐτη!

Σε μια έκτακτη τοποθέτηση προχώρησε η Νατάσα Παζαΐτη!

Μη πάει ο νους σας στο κακό! Ως γνωστόν, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή έχει ένα κέντρο υγείας μαστού και είναι γενική χειρούργος.Η ίδια αγαπάει πάρα πολύ τη δουλειά της και δε σταματά να το δείχνει!Νατάσα Παζαΐτη: Ο θάνατος που τη σόκαρε!

Πριν από λίγες ημέρες, η Νατάσα Παζαΐτη, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram της, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου φαίνονται δύο γυναίκες να τρέχουν, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Περπατήστε» μακριά από τον καρκίνο του μαστού...

Δείτε την ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share