Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Βόμβα στη showbiz: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής μπλεγμένος με ναρκωτικά!

Είχε βουίξει η πιάτσα!

22 Αυγούστου 2019 12:25
Βόμβα στη showbiz: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής μπλεγμένος με ναρκωτικά!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει μπλέξει άσχημα με τα ναρκωτικά! Ποιος είναι και ο γκέι Έλληνας τραγουδιστής που έχει απασχολήσει τελευταία;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, όχι απλά έχει μπλέξει, αλλά όλη η πιάτσα γνωρίζει πως η κατάστασή του έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον ίδιο να αναζητά τρόπο να ξεφύγει από τον εθισμό του!

Ο λόγος για αγαπημένο "όνομα" της νυχτερινής Αθήνας, μιας και ήταν πρώτο όνομα στο μαγαζί που εμφανιζόταν το χειμώνα, ενώ η νεαρή του ηλικία σε συνδυασμό με την πέραση που έχουν τα τραγούδια τον έχουν κάνει έναν τραγουδιστή με τις περισσότερες κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο, ενώ ο ίδιος τελευταία έχει απασχολήσει και για την προσωπική του ζωή!

Σάλος στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής μπλεγμένος με ναρκωτικά!

Χώρισε το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Survivor!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Χώρισε το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Survivor!

Μάλιστα οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως σοκάρουν καθώς ο συγκεκριμένος τραγουδιστής φέρεται να αναζητά την... δόση του ακόμα και σε "στέκια" στο κέντρο της Αθήνας αφού δεν μπορεί "λεπτό" χωρίς να "φτιαχτεί"! Όπως καταλαβαίνεται το όνομά του δεν μπορεί να βγει στην φόρα, παρα μόνο αν ο ίδιος θελήσει να μιλήσει ανοικτά για την περιπέτεια που βιώνει!

Αυτός είναι ο γκέι - πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: Τα καυτά φιλιά με άλλον άνδρα σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας!

Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής που εθεάθη να φιλιέται σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας με άλλον άνδρα; Τα καυτά φιλιά που συζητήθηκαν! Επίσης να σας θυμίσουμε ότι ο Sin boy συνελήφθη για ναρκωτικά!

Η πληροφορία έφτασε στα γραφεία μας και εμείς αμέσως την μοιραζόμαστε μαζί σας! Πασίγνωστος τραγουδιστής, που σήμερα είναι πρώτο όνομα σε σχήμα της νυχτερινής Αθήνας πιάστηκε στα πράσα να ερωτοτροπεί με άλλον άνδρα σε γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας!

Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν καιρό και μάλιστα περισσότερες από μια ήταν οι μαρτυρίες που έφτασαν στα γραφεία μας με το όνομα του τραγουδιστή να προκαλεί και σε μας τεράστια έκπληξη αφού ο συγκεκριμένος νεαρός τραγουδιστής δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα για τις ερωτικές του προτιμήσεις!

Γκέι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: Εθεάθη να ανταλλάζει καυτά φιλιά σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας!

Αυτό μας κάνει περισσότερο ακόμα εντύπωση είναι πως δεν έδωσε βάση στα αδιάκριτα βλέμματα και προχώρησε στις συγκεκριμένες πράξεις μπροστά σε αρκετούς θαυμαστές του! Οι ίδιες πληροφορίες βέβαια κάνουν λόγο πως ο εν λόγο τραγουδιστής βρισκόταν υπό κατάσταση μέθης με τους περαστικούς να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους ότι αντίκριζαν!

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο μαγαζί που βρέθηκε ο τραγουδιστής συχνάζουν αρκετοί άνθρωποι διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεων! Όσο για το ποιος είναι ο... κύριος της υπόθεσης για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε το όνομά του! Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται πέρα για περά αληθινή η είδηση αφού στα γραφεία μας έχουν σταλθεί και φωτογραφίες ντοκουμέντο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share