Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δημόσια έκκληση από την Στέλλα Μιζεράκη!

Τι συνέβη και εκπέμπει SOS;

22 Αυγούστου 2019 10:53
Δημόσια έκκληση από την Στέλλα Μιζεράκη!

Η Στέλλα Μιζεράκη κάνει δημόσια έκκληση και εκπέμπει SOS πριν από λίγα λεπτά!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα από τα Instastories της η πρώην παίκτρια του Power of love ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους! Εξοργισμένη η Στέλλα Μιζεράκη! Τι συνέβη;

Η όμορφη Κρητικοπούλα έχει δείξει και παλιότερα πόσο ευαισθητοποιημένη είναι με τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Έτσι και αυτήν την φορά η Στέλλα Μιζεράκη μιας και είναι πολύ ενεργή στα social media αποφάσισε να κοινοποιήσει τις φωτογραφίες που ακολουθούν για να βοηθήσει όσο μπορεί έναν συνάνθρωπό της!

Πηγή: youweekly.gr

Πάνος Ζάρλας: Φουντώνουν οι φήμες για τσακωμό της Στέλλας Μιζεράκη με την μητέρα του!

Φουντώνουν οι φήμες για τσακωμό της Στέλλας Μιζεράκη με την μητέρα του Πάνου Ζάρλα αφού υπάρχουν οι φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τις δύο γυναίκες! Ότι η μαμά του δεν πήρε με καλό μάτι την απόβαση της Στέλλας στην Μύκονο, ότι δεν μιλιούνται και ότι οι σχέσεις τους είναι άσχημες...

Πολλά, όμως τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από την μια, ούτε από την άλλη πλευρά. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι οι δυο τους, είχαν άψογες σχέσεις και ειδικά μετά τον θάνατο του Πάνου, είχαν έρθει πολύ κοντά. Τόσο κοντά, που είχαν πραγματοποιήσει κοινή έξοδο σε νυχτερινή έξοδο!

Παρόλα αυτά σήμερα, μια κίνηση μέσω διαδικτύου φούντωσε τα σενάρια και εμείς δεν μπορούμε παρά να σας παραθέσουμε τα ντοκουμέντα! Όπως θα δείτε, η Στέλλα και η μητέρα του, δεν ακολουθεί η μια την άλλη στα social media! Το τι έχει συμβεί άγνωστο, και μόνο ο χρόνος θα δείξει...

Πηγή: youweekly.gr

Ραγίζει το νέο μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα!

Το νέο δημόσιο μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα! Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα μετά τον θάνατο του!

Η όμορφη Κρητικιά που γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love συγκίνησε για ακόμη μια φορά.

Ο χαμός του πρώην αγαπημένου της, Πάνο Ζάρλας, την έχει στιγματίσει και δεν μπορεί να το ξεχάσει.

Η ίδια κάνει προσπάθειες να ορθοποδήσει και αρκετές είναι οι φορές που τα καταφέρνει, όμως όπως είχε πει και η ίδια σε συνέντευξη της, στην σκέψη και μόνο αυτού του συμβάντος την καταρρακώνει!

Έτσι, πριν από λίγο δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μέσα από ένα Instastory μια φωτογραφία του Πάνου Ζάρλα και έγραψε:

«Έτσι ξαφνικά...καμία λέξη δεν είναι αρκετή!!».

Η κίνηση της αυτή ράγισε καρδιές, καθώς το κοινό που τους γνώρισε μέσα από ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ ξέρει ότι το «Έτσι ξαφνικά» ήταν το τραγούδι τους. Το τραγούδι που έλεγε ο Πάνος στην Στέλλα κάθε φορά...«να φοβάμαι μην σε χάσω, ξαφνικά...», της έλεγε και τελικά τον έχασε εκείνη έτσι ξαφνικά, όπως είχε γράψει σε μια παλιότερη δημοσίευση της!

Ράκος η Στέλλα Μιζεράκη: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για τον Ζάρλα!

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα! Ράκος η πρώην σύντροφός του...

30 ημέρες μόνο έχουν περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που αφαίρεσε τη ζωή του νικητή του Power of love 1 και η πρώην σύντροφός του έκανε νέα ανάρτηση που ράγισε καρδιές!

"Όταν ζει στη μνήμη μπορεί να ζήσει για πάντα" έγραψε η Στέλλα και συνόδευσε το κείμενο με μια φωτογραφία του Πάνου, στα instastories της.

Στέλλα Μιζεράκη: ''Ο Πάνος το υποψιαζόταν'' - Σοκάρει η εξομολόγηση της για τον Πάνο Ζάρλα!

Ολόκληρη η ανατριχιαστική συνέντευξη που έδωσε χτες η Στέλλα Μιζεράκη στην Ελεονώρα Μελέτη! «Ο Πάνος ένιωθε ότι θα πεθάνει...» ανέφερε η ίδια μεταξύ άλλων για το φρικτό τροχαίο του Πάνου Ζάρλα!

Η πρώην παίκτρια και νικήτρια του Power of love, άνοιξε την καρδιά της στην παρουσιάστρια και μίλησε για όλα!

«Ήταν πολύ δυσάρεστο και για μένα και για άλλους ανθρώπους. Δεν μου έχει ξανατύχει να χάσω άνθρωπο κοντινό μου και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία. Εύχομαι να μην το ζήσει κανείς αυτό», είπε και συνέχισε:

«Ήταν πολύ ξαφνικό. Γενικά ακούμε καθημερινά ότι γίνονται δυστυχήματα και δεν περιμένεις να σου τύχει εσένα. Ήταν μια βραδιά πολύ ωραία, διασκεδάζαμε, εγώ έφυγα για να πάρω τη μητέρα μου από το αεροδρόμιο και μετά έμαθα όλο αυτό. Το είχε διοργανώσει η μητέρα του μαζί με κάποιες φίλες της.

Ο Πάνος το υποψιαζόταν, μου το είχε πει. Πήγαμε στο πάρτι, διασκεδάσαμε και έγινε αυτό. Εγώ κοιμόμουν όταν το έμαθα, νωρίς τα ξημερώματα, δεν μπορούσε να το πιστέψω. Με πήρε η Τζούλια που ήταν συμπαίκτριά μας και μου το είπε. Πήρα έναν πολύ καλό μου φίλο και του το είπα, πήγε από εκεί, βρήκε τη μητέρα του και μου το επιβεβαίωσε».

«Ο λόγος που μίλησα ήταν για να δώσω ένα μήνυμα στον κόσμο, να προσέχει», είπε μεταξύ άλλων.

«Και να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, πλέον δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει να μη συμβεί σε άλλους», τόνισε η Στέλλα. Όσο για το αν πίστευε ότι θα βρει τον έρωτα μέσα στο σπίτι, η Στέλλα, είπε χαρακτηριστικά:

Στο casting με είχαν ρωτήσει αν πιστεύω ότι θα βρω τον έρωτα και τους είχα πει "όχι", δεν το πιστεύω».

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share