Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χτύπησε η Σίσσυ Χρηστίδου! Η φωτογραφία που το αποδεικνύει!

Το ατύχημα που την σημάδεψε κυριολεκτικά!

22 Αυγούστου 2019 09:40
Χτύπησε η Σίσσυ Χρηστίδου! Η φωτογραφία που το αποδεικνύει!

Η Σίσσυ Χρηστίδου χτύπησε στο αμάξι! Το σημάδι στο πρόσωπο της και η φωτογραφία που το αποδεικνύει!

Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως είχε ένα σοβαρό ατύχημα και το μαρτυρούν τα σημάδια στο πρόσωπό της!Η όμορφη Σίσσυ βρίσκεται στη Λέσβο και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ωστόσο, ως γνωστόν η παρουσιάστρια είναι ενεργή στα social media της, και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι έγινε αγνώριστη η Σίσσυ Χρηστίδου!

Έτσι κι αυτήν την φορά η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram κάποια Instastories που αποκάλυπταν το ατύχημα που είχε.

Σύμφωνα με την ίδια χτύπησε στη μύτη της με το πορτ μπαγκαζ όταν πήγε να το ανοίξει.

Δείτε τα σημάδια στο πρόσωπό της:

Θα πάθετε πλάκα: Αυτή είναι η ηλικία της Σίσσυς Χρηστίδου!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Σίσσυς Χρηστίδου; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε!

Η Σίσσυ Χρηστίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε και είναι Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια.

Οι γονείς της, ονομάζονται Θοδωρής και Μίνα, ενώ έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Γιάννη (γενν. 1983). Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι, γι' αυτό φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και λύκειο.

Το 1998, σε ηλικία 18 ετών, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή "C Throu" στο κανάλι TV 100. Ακολούθησε η ψυχαγωγική εκπομπή "Lifestyle" (2001) στο ίδιο κανάλι.

Έπειτα, δούλεψε για λίγο καιρό ως παρουσιάστρια σε ραδιοφωνικές εκπομπές του ANT1 97.5 FM και μετά εγκαταστάθηκε στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο χώρο του θεάματος. Φοίτησε στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη!

Πάμε όμως στο θέμα μας!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου το 1980 που σημαίνει πως έχει κλείσει τα 38! Πάθατε πλάκα; Εμείς να δείτε!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share