Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στο νοσοκομείο η Ζέτα Δούκα! Τι συνέβη;

Στο πλευρό αγαπημένου της προσώπου!

21 Αυγούστου 2019 15:30
Στο νοσοκομείο η Ζέτα Δούκα! Τι συνέβη;

Η Ζέτα Δούκα βρίσκεται στο πλευρό αγαπημένου της προσώπου στο νοσοκομείο! Το μήνυμα που συγκινεί! Τι συνέβη;

Η γνωστή ηθοποιός βοήθησε με κάθε τρόπο τη θεία της, η οποία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο την έστειλε στο νοσοκομείο. "Όποιος βρισκόταν δίπλα του έπρεπε να...": Η σοκαριστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τον Νίκο Καρβέλα!

Η θεία της υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αυτό στάθηκε αφορμή για να στείλει ένα προσωπικό μήνυμα αγάπης μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη θεία της και στην λεζάντα έγραψε:

«Πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τους μεγάλους ανθρώπους της ζωής μας! Να είμαστε μαζί τους στα εύκολα και δύσκολα, τα καλά και τα κακά. Να τους παροτρύνουμε να φροντίζουν τον εαυτό τους και να προλαμβάνουν τα χειρότερα. Να τους φερόμαστε όπως θα θέλουμε κι εμείς να μας φερθούν όταν μεγαλώσουμε, όταν θα χρειαζόμαστε την βοήθεια των νεαρότερων. Η αγαπημένη μου θεία Τερέζα, υπεβλήθη χθες σε μια χειρουργική επέμβαση και χάρη στην φροντίδα και την αγάπη όλων μας, οικογένειας, φίλων και ιατρικού προσωπικού, ειναι καλά και χαρούμενη».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζέτα Δούκα: H εξομολόγηση και ο... χωρισμός!

H Ζέτα Δούκα είχε βρεθεί καλεσμένη στο The 2night show και έκανε αποκαλύψεις για τον γάμο της, αλλά και το χωρισμό από τον σύντροφό της.

Η ηθοποιός, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού στο πλευρό της έχει τον Μιχάλη Χατζηαντωνά, αλλά και την κορούλα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε πως δεν είχε ποτέ όνειρο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Με τον Μιχάλη είναι καλά και δεν νιώθουν την ανάγκη να το κάνουν, αφού αυτό δεν θα τους ορίσει ζευγάρι.

Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε αν θα χώριζε εάν δεν πέρναγε καλά, απάντησε ευθέως και με ειλικρίνεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share