Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες στιγμές για την Βικτώρια Καρύδα!

Τι συνέβη;

21 Αυγούστου 2019 14:48
Δύσκολες στιγμές για την Βικτώρια Καρύδα!

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πώς πέρασε η Βικτώρια Καρύδα, αφού ήταν το πρώτο της καλοκαίρι χωρίς τον σύζυγό της, Γιάννη Μακρή.

Το όμορφο μοντέλο προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του για χάρη των δυο παιδιών της. Η Βικτώρια Καρυδά δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο άντρας της δεν βρίσκεται στη ζωή. Κλωτσιές και μπουνιές στην παραλία για την Βικτώρια Καρύδα!

Η ξανθιά καλλονή βρίσκεται στην Πάργα και μέσα από το Instagram μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι της Βικτώριας Καρύδα στο Σίδνεϊ!

Η Βικτώρια Καρύδα μετά τον χαμό του συζύγου της παλεύει να σταθεί στα πόδια της και έχει βοήθεια από πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους! Κάποιοι από αυτούς είναι και οι γονείς του Γιάννη!

Εκείνοι ήταν οι πρώτοι που της είπαν να πάει να μείνει στο σπίτι της στο Σίδνεϊ!

Εκείνη όμως παρόλα όσα συνέβησαν μετά από εκείνη την μοιραία νύχτα "παλεύει" και μένει εδώ στην Ελλάδα φροντίζοντας την ψυχολογική υγεία των παιδιών της!

Το σπίτι της όμως στην Αυστραλία είναι μια σπιταρόνα και πραγματικά πάθαμε πλάκα μόλις το είδαμε!

«Είδε τον Γιάννη νεκρό, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Ελλάδα»

Αυτό φαίνεται να δήλωσε ο πατέρας του Γιάννη Μακρή για την Βικτώρια Καρύδα ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το γνωστό μοντέλο εικάζεται ότι μάλλον θα μετακομίσει μόνιμα στην Αυστραλία, πατρίδα του δολοφονημένου συζύγου της, για να μεγαλώσει τα παιδιά της στο σπίτι των γονιών του Γιάννη Μακρή, στο Μόσμαν, ένα ήσυχο προάστιο του Σίδνεϊ.

Ο Στέλιος Μακρής ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως είδε και τα δυο παιδιά του νεκρά. Ο 82χρονος δήλωσε πως «Είμαι τόσο αναστατωμένος, είδα τον γιο μου νεκρό μπροστά στα μάτια μου!Ξέρεις πως είναι να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Έχω χάσει πλέον δυο παιδιά! Τα έχω δει νεκρά μπροστά στα μάτια μου!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share