Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Πάνος Μεταξόπουλος ντύνεται ξανά γαμπρός! Αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

21 Αυγούστου 2019 13:37
Ο Πάνος Μεταξόπουλος ντύνεται ξανά γαμπρός! Αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πάνος Μεταξόπουλος καθώς πρόκειται να ντυθεί πάλι γαμπρός! Δίπλα του η Αγγελική Φατούρου που του έκλεψε την καρδιά! Έλενα Ράπτη: Αυτό είναι το πρόσωπο του άντρα της!

Ύστερα από ενάμισι χρόνο σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να παντρευτεί σε ένα εκκλησάκι στο ερημονήσι Δορούσα απέναντι από το Αγκίστρι.

Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε ο ίδιος ο Πάνος Μεταξόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την αγαπημένη του και γράφοντας: «Και μιας και είναι ημέρα χαράς, κρατάτε μυστικό; Λίγες ημέρες έμειναν! Άντε και στους…ελεύθερους!» με τους διαδικτυακούς φίλους του να στέλνουν στο ζευγάρι τις πιο θερμές ευχές τους! Όσον αφορά το μέρος του γάμου; Ο Πάνος Μεταξόπουλος ανεβάζοντας στο προφίλ του ένα στιγμιότυπο με την σύντροφό του στο Αγκίστρι σημείωσε: «Στο παραμυθένιο μας νησί, φυσικά! Εδώ που θα γίνουν πολλά!».

Δες φωτογραφίες:

Νίκος Μουτσινάς: Μας παρουσιάζει πρώτη φορά την σχέση του!

Αγκαλιά στο κρεβάτι με....

...με το γλυκό σκυλάκι! Ο Νίκος Μουτσινάς σε φωτογραφία αγκαλιά με τη... σχέση του! Αυτός είναι ο άντρας της ζωής του, για τον οποίο είχε μιλήσει στην Ναταλία Γερμανού!

Ο ηθοποιός παρουσιαστής είχε βρεθεί καλεσμένος στο «Καλύτερα δεν γίνεται» και του ανέφεραν πως τον ψάχνουν στην Google. Νίκος Μουτσινάς: Δεν φαντάζεστε τι έγινε στην κηδεία της μητέρας του!

O ίδιος απάντησε στις κάρτες – «βόμβα» χωρίς κανένα δικαίωμα να πει «πάσο». Σε μία από αυτές του ζητήθηκε να αποκαλύψει τη σχέση του ή κάτι που να αφορά την προσωπική του ζωή ή το ύψος του.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι για τα δύο πρώτα δεν μιλάει ενώ παραξενεύτηκε που αναζητούν το ύψος του. Για την σχέση του μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει, ωστόσο απάντησε χιουμοριστικά «Τα έχω εδώ και 5 χρόνια, είμαι με τον Τρίκι»!

Ποιος είναι ο κούκλος Τρίκι

Ο Τρίκι, όπως ονομάζεται ο σκύλος που θα δείτε σε σχετική φωτογραφία ανήκει στον Νίκο Μουτσινά. “Ονομάστηκε Τρικι διότι κατάγεται από τα Τρίκαλα! Ένα καλοκαιρινό βροχερό, καλή ώρα, απόγευμα χώθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Τα βαφτίσια» για να προστατευτεί. Θεατρόφιλος ο Τρικι, το θέατρο ήταν πάντα το σπίτι του μέχρι που τον συνάντησε ο Νίκος Μουτσινάς”, αποκάλυψε παλαιότερα η Ζέτα Μακρυπούλια!

“Η συνάντηση αυτή ήταν μοιραία. Ερωτικό μετανάστη θα τον χαρακτηρίσω λοιπόν”, τόνισε η ίδια!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share