Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Τούνη: Δείτε πώς ήταν μαθήτρια Λυκείου!Θα πάθετε πλάκα! (photos)

Άλλος άνθρωπος!

21 Αυγούστου 2019 09:34
Ιωάννα Τούνη: Δείτε πώς ήταν μαθήτρια Λυκείου!Θα πάθετε πλάκα! (photos)

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες στην ελληνική Showbiz. Μετά τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «My style Rocks» κατάφερε να γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα. Νώντας Παπαντωντίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό από την Ιωάννα Τούνη!

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί πως ήταν μαθήτρια, αυτή η γυναίκα που κολάζει το αντρικό κοινό;

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε μια Τούνη πραγματικά αγνώριστη. Σκούρα μαλλιά, άλλη μύτη και παιδικό στυλ, δεν θυμίζουν σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσω του ΣΚΑΪ.

Ιωάννα Τούνη: Όλη η αλήθεια για τις γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν!

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει ολόγυμνες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη.

Ένας άγνωστος λογαριασμός, δημοσίευσε φωτογραφίες με μία ξανθιά κοπέλα που κάθεται ολόγυμνη στα πίσω καθίσματα ενός πολυτελούς αμαξιού, υποστηρίζοντας ότι είναι η Ιωάννα Τούνη μετά από ερωτική επαφή. Η ιωάννα Τούνη μάλιστα πρόσφατα είχε ξεσπάσει για έναν άντρα και σόκαρε!

Ο άνθρωπος που επικοινωνήσαμε και είναι από τον πολύ στενό της κύκλο, διέψευσε κατηγορηματικά πως στις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι η Ιωάννα: “Αυτή δεν είναι η Ιωάννα! Προφανώς το έκανε κάποιος που θέλει να την στοχοποιήσει!

Είναι σίγουρα προϊόν φωτομοντάζ αυτό που είδατε!”, μας είπε χαρακτηριστικά, μιας και ενημερώσαμε το συγκεκριμένο πρόσωπο τι φαίνεται στις συγκεκριμένες ολόγυμνες φωτογραφίες…

Και συνέχισε…“Είναι πολύ εύκολο να κάνει φωτομοντάζ! Κάποιος το έκανε έτσι για να μοιάζει ότι η κοπέλα η γυμνή είναι η Ιωάννα! Δεν ισχύει… εμείς ξέρουμε πως δεν είναι αυτή!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Τούνη: «Ξαναχτυπά» στη Μύκονο!

Μετά από ολιγοήμερη απουσία η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στο νησί των Ανέμων.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks εντοπίστηκε να απολαμβάνει τον ήλιο στην Μύκονο!

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά προκάλεσε ταραχή στα αρσενικά με το αποκαλυπτικό μπικίνι της, ενώ συνοδευόταν και πάλι από την μπασκετμπολίστα της καρδιάς της, Νώντα Παπαντωνίου.

Σοκάρει η Ιωάννα Τούνη: «Έκανα σ@ξ με έναν μ@λ@κ@ που με κεράτωσε»

Η Ιωάννα Τούνη έχει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από την καθημερινότητα της.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έκανε ένα ακόμη Q&A και ρωτήθηκε από τους followers της για ποικίλα θέματα. Και δεν είναι η μόνη βόμβα από την Ιωάννα Τούνη , αφού αποκάλυψε για την φίλη της : «Πήγε με το αγόρι μου, ενώ κοιμόμουν στο διπλανό δωμάτιο»

Μεταξύ άλλων, διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε για την πρώτη της σεξουαλική επαφή και η Ιωάννα Τούνη χωρίς να...μασήσει τα λόγια της, απάντησε.

«Στα 17 μου με έναν μ@λ@κα, που ήμουν 4 χρόνια και με κεράτωσε λίγο πριν τις πανελλήνιες! Τα έφτιαξε μαζί της και τα είχαν 8 χρόνια», έγραψε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share