Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρατερός Κατσούλης: Στο γάμο του με την Κατερίνα Καραβάτου "ντύθηκε" Ινδός! Δεν φαντάζεστε!

Το ντύσιμο που μας άφησε άφωνους!

20 Αυγούστου 2019 10:56
Κρατερός Κατσούλης: Στο γάμο του με την Κατερίνα Καραβάτου

Θυμάστε τι φορούσε ο Κρατερός Κατσούλης στο γάμο του με την Κατερίνα Καραβάτου; Δεν φαντάζεστε...

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, ενώ μάλιστα έχουν και μια άριστη συνεργασία στην εκπομπή τους στη "Φωλιά των Κουκου". Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη!

Πάμε όμως να κάνουμε μια αναδρομή και να θυμηθούμε πότε έγινε ο γάμος τους ,που αλλά και τι φορούσαν!

Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr ανακαλύψαμε φωτογραφίες του ζευγαριού από τον γάμο τους και η αλήθεια είναι ότι πάθαμε πλάκα με το ντύσιμο του Κρατερού.

Ήταν Ιούνιος του 2011, ότι ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά του... δημαρχείου της Φιλοθέης. Το ζευγάρι επιθυμούσε ο γάμος να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο,μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κατερίνα Καραβάτου φορούσε ένα απλό φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ξανθιά παρουσιάστρια ήταν έγκυος στην κόρη τους, Αέλια. Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Κρατερός Κατσούλης!

Από την άλλη το ντύσιμο του Κρατερού Κατσούλη, ήταν λίγο ιδιαίτερο. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής επέλεξε να φορέσει ένα κουστούμι creme, το οποίο ήταν ρομαντικό και ταίριαζε με το φόρεμα της συζύγου του. Το μαλλί του σε μαύρο χρώμα και μακρύ σε σχέση με το πως είναι σήμερα, ενώ αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν το παπούτσι. Δεν μας πιστεύετε; Δείτε το μόνοι σας και τα συμπεράσματα δικά σας:

Θα μείνετε άναυδοι μόλις δείτε πόσα χρήματα παίρνει η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης!

Ξέρετε πόσα χρήματα παίρνει ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου; Θα μείνετε άναυδοι μόλις δείτε!

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το κασέ των παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση! Σε ποια... βαθμίδα ανήκει ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου με την εκπομπή "Στην φωλιά των Κουκου"; Επίσης ξέρετε πόσα χρήματα παίρνει ο Γιώργος Παπαδάκης;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα μηνιαία κασέ χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Η μεγάλη κινείται από τα 15.000 φθάνοντας τα 50.000 ευρώ σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Ακολουθεί ωστόσο, αυτή των 4.000-15.000 ευρώ μηνιαίως, στην οποία ανήκει η πλειονότητα των επιτυχημένων παρουσιαστών της μικρής οθόνης. Σε αυτή φέρονται να συγκαταλέγονται πολλά πρόσωπα, όπως και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share