Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκάρει η Ρούλα Κορομηλά!: "Βιάζει το παιδί του..."

Ξέσπασε!

17 Αυγούστου 2019 14:14
Σοκάρει η Ρούλα Κορομηλά!:

Η Ρούλα Κορομηλά που συχνά πυκνά εκφράζεται για διάφορα θέματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αυτή τη φορά ξέσπασε με αφορμή τη φρικτή είδηση, όπου γονείς κακοποίησαν το επτά μηνών μωρό τους.

Η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο ένας γονιός βιάζει το παιδί του, ο άλλος το καίει με τσιγάρα, ο άλλος το κακοποιεί, ο άλλος το εγκαταλείπει στο έλεος του Θεού, ο άλλος /η το σκοτώνει με φρικτό τρόπο. Άλλοι καθημερινά βασανίζουν τα παιδιά τους λεκτικά και σωματικά. Ποιος ενδιαφέρεται να δει τις φάτσες σας και να ακούσει τις απολογίες σας μωρέ;; Μέσα για πάντα, γίνεται; Ένας τέτοιος νόμος απαιτείται. Άντε που θέλετε και παιδιά! Και όσοι γνωρίζετε ανοίξτε το στόμα σας επιτέλους. Μιλήστε να σωθούν αθώες ψυχές».

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι η Ρούλα Κορομηλά!

Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε πόσο χρονών είναι η Ρούλα Κορομηλά!

Η παρουσιάστρια, πάντα πρόσεχε την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ τα τελευταία χρόνια μπορούμε να πούμε ότι έχει προσηλωθεί στη γυμναστική και έχει ένα σώμα που ζηλεύει κάθε γυναίκα.

Έχετε αναρωτηθεί πόσο χρονών είναι;

Η Ρούλα Κορομηλά γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1957 που σημαίνει ότι είναι 62 ετών. Ναι, καλά είδατε! Η αλήθεια είναι πως δεν της φαίνεται καθόλου...

Κι όμως! Η Ρούλα Κορομηλά έχει "σωσία"!

Εσείς το ξέρατε; Κι όμως η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά, έχει σωσία!

Φυσικά, αναφερόμαστε στην τραγουδίστρια των Σκοπίων, Ταμάρα Τοντέφσκα που αποτέλεσε την αγαπημένη συμμετοχή των επιτροπών στη Eurovision.

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες στο Twitter που είδαν στο πρόσωπο της τραγουδίστριας μια άλλη, πολύ γνώριμη φυσιογνωμία από την ελληνική τηλεόραση, δείχνοντας τη Ρούλα Κορομηλά!

Η Ρούλα Κορομηλά πάντως δεν πτοήθηκε και συνέχισε το τρολάρισμα αναφορικά με την ομοιότητά της με την ερμηνεύτρια από τη γειτονική χώρα στη Eurovision.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε την επιτροπή που τη στήριξε «για τους δικούς της λόγους», όπως έγραψε με νόημα, αλλά και το «έξυπνο κοινό που δεν μάσησε και….» την έστειλε.
«Ενα τσακ πιο μακρύ το μαλλί μπροστά το ‘θελε» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια, προκειμένου όπως εξηγεί να της μοιάζει η Ταμάρα.
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share