Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Στέλιος Διονυσίου!

Απίστευτο!

17 Αυγούστου 2019 12:02
Άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Στέλιος Διονυσίου!

Είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος μετά από αυτή την αλλαγή ο Στέλιος Διονυσίου!

Ο τραγουδιστής κατάφερε να χάσει 20 κιλά με τη βοήθεια του βελονισμού. Ο τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του να αδυνατίσει.

«Ξεκίνησα τη δίαιτα για να διώξω από πάνω μου το πάχος, ανέκαθεν ήμουν παχουλός. Η ζωή μου μετά την απώλεια των κιλών έχει αλλάξει αρκετά. Ήταν ναι μεν μία δύσκολη απόφαση μέχρι να το αποφασίσω , αλλά έπρεπε να νιώσω φυσιολογικός άνθρωπος να περπατάω χωρίς να λαχανιάζω, να σκύβω για να δέσω τα κορδόνια. Μου έδωσε απίστευτη ενέργεια στη δουλειά μου -πετάω πάνω στην πίστα- αλλά και στην προσωπική μου ζωή που μέχρι πρότινος ακόμα και στο σεξ δυσκολευόμουν… Είπα θα αλλάξω και άλλαξα», αποκάλυψε ο Στέλιος Διονυσίου.

Δείτε πόσο έχει αδυνατίσει..

Απίστευτο: Με αυτόν τον τρόπο έχασε 60 κιλά η Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Η αγαπημένη σε όλους τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει κάνει μια τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της και αυτό δεν έχει μείνει απαρατήρητο! Με αυτόν τον τρόπο έχασε 60 κιλά η Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Το καλοκαίρι από μία τυχαία φωτογραφία παρατηρήσαμε τη μεγάλη αλλαγή στη σιλουέτα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Η ερμηνεύτρια με τις τεράστιες δυνατότητες και το αναγνωρισμένο ταλέντο, πόζαρε χαμογελαστή και αδυνατισμένη, προκαλώντας τα θετικά σχόλια φίλων και θαυμαστών.

Λίγο καιρό μετά, η ίδια μιλάει για την τεράστια αλλαγή στο σώμα και τη ζωή της, καθώς, όπως αποκαλύπτει έχασε περίπου 60 κιλά και για πρώτη φορά βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι.

«Επιθυμούσα να αλλάξω την εικόνα και τη ζωή μου και έθεσα σκληρά θέματα στον εαυτό μου όπως "ή ζεις ή δεν ζεις!" Και ήταν μεγάλη αλήθεια αυτό, καθώς πριν την αλλαγή ένιωθα ότι δεν ζω», είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνέχισε ακόμη πιο συνειδητοποιημένα: «Με τόσα πολλά περιττά κιλά δεν ζούσα τη ζωή που ήθελα και δεν ήμουν ευτυχισμένη».

Η ίδια πλέον αγαπά την ανανεωμένη εκδοχή του εαυτού της και όπως λέει, προσέχει τη διατροφή της, χωρίς να καταφεύγει σε ακρότητες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share