Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εξαφανισμένος ο Κρατερός Κατσούλης!

Τι συνέβη;

17 Αυγούστου 2019 09:30
Εξαφανισμένος ο Κρατερός Κατσούλης!

Εξαφανισμένος εδώ και πολλές μέρες ο Κρατερός Κατσούλης, δεν έχει δώσει ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Που είναι;

Όταν λέμε βέβαια εξαφανίστηκε εννοούμε από τα social media, καθώς έχουμε συνηθίσει τον αγαπημένο ηθοποιό και εδώ και κάποια χρόνια και παρουσιαστή να κάνει ουκ' ολίγες φορές stories και post στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Εδω όμως και αρκετό καιρό έχει γίνει πραγματικά ''άφαντος''.

Εμείς να σας ενημερώσουμε πως τις τελευταίες μέρες είναι στα Κουφονήσια με την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά του απαλαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης...

Νέα αρχή για τον Κρατερό Κατσούλη!

Μια νέα αρχή αποφάσισε να κάνει ο Κρατερός Κατσούλης! Τι συνέβη;

Ο ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής, πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram όπου έκανε γνωστή την νέα του επαγγελματική συνεργασία! Μη ξεχνάμε ότι ο Κρατερός Κατσούλης τους τελευταίους μήνες διατηρεί έναν Πολυχώρο Πολιτισμού στα Βριλήσσια με το όνομα "Mondus Vivendi by Krateros Katsoulis".

Έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της συνεργασίας του:

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος "YogaYourVoice"
An alternative voice approach ​Η Modus Vivendi by Krateros Katsoulis ανακοινώνει τη συνεργασία με την υψίφωνο/Yoga Vocalist Τζίνα Πούλου (@gina_poulou )
και σας προσκαλεί να γνωρίσετε το YogaYourVoice, που αποτελεί πρωτοποριακό βήμα και μέγιστη εξέλιξη στον τομέα των τεχνών και του θεάματος.

​Ο σκοπός της πρωτοποριακής πρακτικής είναι θεραπευτικός και εκπαιδευτικός, καθώς επιδιώκεται η αυτογνωσία/ενδοσκόπηση. Η ανάπτυξη της φωνητικής αυτογνωσίας οδηγεί στην ειλικρινή αυτοέκφραση, απαραίτητο συστατικό της ερμηνείας, αλλά και της καθημερινότητας. Η απελευθέρωση της ενέργειας και των συναισθημάτων μέσω της φωνής συνεπάγεται κατανόηση και εδραίωση της φωνητικής τεχνικής και του λόγου. Μέσω της πρακτικής YogaYourVoice, ο ασκούμενος επιτυγχάνει την ισορροπία και την ακεραιότητα του φυσικού φωνητικού οργάνου του, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιείται ο δημιουργικός εαυτός του. Η συγκεκριμένη μέθοδος ως εκπαιδευτικό εργαλείο βοηθά τον ασκούμενο να ανακαλύψει την αυθεντική φωνή του, αφυπνίζει την αυτοσυνειδητοποίησή του και τον εξελίσσει σε ολοκληρωμένο performer.

Η πρακτική YogaYourVoice ενεργοποιεί το σώμα και τη φωνή, συνδυάζοντας απλές στάσεις Yoga με φωνητικές δονήσεις σε συγκεκριμένες συχνότητες. Μέσω της πρακτικής ενεργοποιούνται τα επτά (7) ενεργειακά κέντρα του σώματος, γνωστά ως chakras, ώστε να επιτραπεί η ελεύθερη ροή του ήχου/φωνής, με στόχο την ανάδειξη της πραγματικής/αυθεντικής φωνής. ​Η πρακτική απευθύνεται σε όσους η φωνή κατέχει κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητά τους (εργασιακά και προσωπικά). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το open course που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/9 και ώρα 18:00, προκειμένου να κατανοήσουν τη λειτουργία της πρακτικής και να λύσουν τυχόν απορίες σχετικά με αυτή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Διάρκεια παρουσίασης: 1-1,5 ώρα(παρουσίαση, απορίες, συζήτηση)

Σε συνεργασία με το Expressive Healing Movement στη Φλόριντα Η.Π.Α.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share