Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Νέα αρχή για τον Κρατερό Κατσούλη!

Το πήρε απόφαση!

16 Αυγούστου 2019 09:40
Νέα αρχή για τον Κρατερό Κατσούλη!

Μια νέα αρχή αποφάσισε να κάνει ο Κρατερός Κατσούλης! Τι συνέβη;

Ο ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής, πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram όπου έκανε γνωστή την νέα του επαγγελματική συνεργασία! Μη ξεχνάμε ότι ο Κρατερός Κατσούλης τους τελευταίους μήνες διατηρεί έναν Πολυχώρο Πολιτισμού στα Βριλήσσια με το όνομα "Mondus Vivendi by Krateros Katsoulis".

Έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της συνεργασίας του:

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος "YogaYourVoice"
An alternative voice approach ​Η Modus Vivendi by Krateros Katsoulis ανακοινώνει τη συνεργασία με την υψίφωνο/Yoga Vocalist Τζίνα Πούλου (@gina_poulou )
και σας προσκαλεί να γνωρίσετε το YogaYourVoice, που αποτελεί πρωτοποριακό βήμα και μέγιστη εξέλιξη στον τομέα των τεχνών και του θεάματος.

​Ο σκοπός της πρωτοποριακής πρακτικής είναι θεραπευτικός και εκπαιδευτικός, καθώς επιδιώκεται η αυτογνωσία/ενδοσκόπηση. Η ανάπτυξη της φωνητικής αυτογνωσίας οδηγεί στην ειλικρινή αυτοέκφραση, απαραίτητο συστατικό της ερμηνείας, αλλά και της καθημερινότητας. Η απελευθέρωση της ενέργειας και των συναισθημάτων μέσω της φωνής συνεπάγεται κατανόηση και εδραίωση της φωνητικής τεχνικής και του λόγου. Μέσω της πρακτικής YogaYourVoice, ο ασκούμενος επιτυγχάνει την ισορροπία και την ακεραιότητα του φυσικού φωνητικού οργάνου του, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιείται ο δημιουργικός εαυτός του. Η συγκεκριμένη μέθοδος ως εκπαιδευτικό εργαλείο βοηθά τον ασκούμενο να ανακαλύψει την αυθεντική φωνή του, αφυπνίζει την αυτοσυνειδητοποίησή του και τον εξελίσσει σε ολοκληρωμένο performer.

Η πρακτική YogaYourVoice ενεργοποιεί το σώμα και τη φωνή, συνδυάζοντας απλές στάσεις Yoga με φωνητικές δονήσεις σε συγκεκριμένες συχνότητες. Μέσω της πρακτικής ενεργοποιούνται τα επτά (7) ενεργειακά κέντρα του σώματος, γνωστά ως chakras, ώστε να επιτραπεί η ελεύθερη ροή του ήχου/φωνής, με στόχο την ανάδειξη της πραγματικής/αυθεντικής φωνής. ​Η πρακτική απευθύνεται σε όσους η φωνή κατέχει κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητά τους (εργασιακά και προσωπικά). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το open course που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/9 και ώρα 18:00, προκειμένου να κατανοήσουν τη λειτουργία της πρακτικής και να λύσουν τυχόν απορίες σχετικά με αυτή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Διάρκεια παρουσίασης: 1-1,5 ώρα(παρουσίαση, απορίες, συζήτηση)

Σε συνεργασία με το Expressive Healing Movement στη Φλόριντα Η.Π.Α.

Αγνώριστος ο Κρατερός Κατσούλης: Η εμφάνιση που μας άφησε άφωνους!

Άφωνους μας άφησε η εμφάνιση του Κρατερού Κατσούλη! Δεν το θυμόμασταν καν...

Ο αγαπημένος Κρατερός Κατσούλης πριν χρόνια είχε συμμετάσχει στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά "Εγκλήματα"! Έτσι είναι το σώμα του Κρατερού χωρίς ρούχα!

Ο νεαρός τότε ηθοποιός στα πρώτα του βήματα έκανε ένα πέρασμα από τη σειρά! Ο ρόλος που είχε ήταν ενός απαγωγέα, ο οποίος είχε αρπάξει την τότε Κορίνα, Μαρία Καβογιάννη, η οποία και τον είχε φυσικά ερωτευτεί στη σειρά, αφού από τότε ήταν απίστευτα γοητευτικός!

Δείτε στην εικόνα τον Κρατερό σε μικρή ηλικία, με σκούρο μαλλί!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share