Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγνώριστος ο Νίκος Χατζηνικολάου! Φωτογραφία σοκ!

Πάθαμε πλάκα!

16 Αυγούστου 2019 07:28
Αγνώριστος ο Νίκος Χατζηνικολάου! Φωτογραφία σοκ!

Κυριολεκτικά αγνώριστος είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου! Φωτογραφία που σοκάρει!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, πριν καιρό είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία, ένα σκίτσο στο οποίο είναι τελείως παραμορφωμένος. Θύμα... επίθεσης ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Μάλιστα, ο ίδιος αυτοτρολάρεται γράφοντας στη λεζάντα: "Θεός; Κούκλος; Όχι... πείτε! Έτσι με βλέπει ο φίλος μου Μάνος Μειμαράκης που οι καρικατούρες του "σκίζουν"! Δείτε και μόνοι σας την ανάρτηση:

Νίκος Χατζηνικολάου: H άγνωστη ερωτική σχέση της πεθεράς του με Έλληνα τραγουδιστή!

Εσείς ξέρατε για την ερωτική σχέση της πεθεράς του Νίκου Χατζηνικολάου με πασίγνωστο τραγουδιστή; Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε! Και στο σημείο να σας θυμίσουμε ποια είναι η πασίγνωστη πεθερά του!

Σε παλαιότερη έξοδο του Νίκου Χατζηνικολάου με την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη στα μπουζούκια έγινε και μια απίστευτη αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και με φίλους τους διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Baraonda που εμφανιζόταν τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Ο τραγουδιστής πλησίασε το τραπέζι τους και έκανε χειροφίλημα στην σύζυγο του δημοσιογράφου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξε ζευγάρι με τη μητέρα της, Μαργαρίτα Μπρόγιερ.

Αγκαλιά με άλλη γυναίκα ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Μια άλλη γυναίκα βρίσκεται στην αγκαλιά του Νίκου Χατζηνικολάου! Και όχι, δεν είναι η Κρίστη Τσολακάκη!

Ο λόγος φυσικά για την κόρη του, Εύα!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Ant1, απολαμβάνει το καλοκαίρι του, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο ίδιος περνάει χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές με την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, και τα παιδιά του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης του Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή με τους διαδικτυακούς του φίλους. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του, Εύα, με αφορμή τα γενέθλια της.

"Χρόνια σου πολλά μωρό μου! Να έχει υγεία και να είσαι καλότυχη", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share