Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Ήμουν έγκυος αλλά δεν..." - Η αποκάλυψη στην Ρούλα Κορομηλά!

Μας ανατρίχιασε!

16 Αυγούστου 2019 07:14

Μια αποκάλυψη που σόκαρε έκαναν στη Ρούλα Κορομηλά, στην εκπομπή της πριν από κάποια χρόνια. "Ήμουν έγκυος αλλά δεν..."

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους καλεσμένους της, βρισκόταν και η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός είχε μιλήσει για τα πάντα στην παρουσιάστρια. Μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και για πιο προσωπικά της θέματα προκαλώντας συγκίνηση με τα λόγια της. Αποκάλυψη σοκ για τη Ρούλα Κορομηλά!

Όπως αποκάλυψε, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να μείνει έγκυος γι’ αυτό και ζήτησε την βοήθεια της επιστήμης: «Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω να κάνω μια μέθοδο σύγχρονη, όπως είναι η εξωσωματική, η σπερματέγχυση. Τελικά έμεινα έγκυος επειδή χαλάρωσα, δηλαδή δεν το σκεφτόμουν ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου και έκανα το παιδί που έχω τώρα, τον γιο μου». Σύμφωνα με την ίδια, πριν από αυτή την εγκυμοσύνη κατάφερε να μείνει έγκυος ξανά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να το κρατήσει: «Δυσκολεύτηκα πολύ να κάνω παιδί. Είχα μία ατυχία, όταν έκανα το “Δις εξαμαρτείν”. Ήμουν εγκυμονούσα τότε, αλλά είχα μια ατυχία με αυτό το παιδί και δεν το κράτησα».

Ο έρωτας "χτύπησε" την πόρτα στην Ρούλα Κορομηλά! Βρήκε την απόλυτη ευτυχία!

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου γνωρίστηκαν τη δεκαετία του '90. Τότε βρήκε την απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπό του! Οι χωρισμοί και των δυο τους ένωσαν!

Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια φάση αναπροσαρμογής όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Η Ρούλα Κορομηλά είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του. Δεν φαντάζεστε τι δεν αποχωρίζεται η Ρούλα Κορομηλά!

Εκείνη την εποχή και οι δύο ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε όπως ενδεχομένως θα ήθελαν. Ωστόσο, επέλεξαν να μείνουν δυο καλοί φίλοι, οι οποίοι κάθε φορά που συναντιούνται έχουν πολλά να πουν.

Πριν από μερικά χρόνια, η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε στο «Φως» με φιλική της παρέα και ο Άγγελος Διονυσίου συνοδευόμενος από την τρίτη σύζυγό του. Όταν ο ένας αντιλήφθηκε την παρουσία του άλλου, χάρηκαν και έσπευσαν να πουν τα νέα τους. Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε το μικρόφωνο στον τραγουδιστή, ο οποίος ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες του μπροστά από το τραπέζι που καθόταν η Ρούλα Κορομηλά και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share