Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο έρωτας "χτύπησε" την πόρτα στην Ρούλα Κορομηλά! Βρήκε την απόλυτη ευτυχία!

Οι χωρισμοί που τους ένωσαν!

15 Αυγούστου 2019 15:17
Ο έρωτας

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου γνωρίστηκαν τη δεκαετία του '90. Τότε βρήκε την απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπό του! Οι χωρισμοί και των δυο τους ένωσαν!

Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια φάση αναπροσαρμογής όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Η Ρούλα Κορομηλά είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του. Δεν φαντάζεστε τι δεν αποχωρίζεται η Ρούλα Κορομηλά!

Εκείνη την εποχή και οι δύο ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε όπως ενδεχομένως θα ήθελαν. Ωστόσο, επέλεξαν να μείνουν δυο καλοί φίλοι, οι οποίοι κάθε φορά που συναντιούνται έχουν πολλά να πουν.

Πριν από μερικά χρόνια, η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε στο «Φως» με φιλική της παρέα και ο Άγγελος Διονυσίου συνοδευόμενος από την τρίτη σύζυγό του. Όταν ο ένας αντιλήφθηκε την παρουσία του άλλου, χάρηκαν και έσπευσαν να πουν τα νέα τους. Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε το μικρόφωνο στον τραγουδιστή, ο οποίος ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες του μπροστά από το τραπέζι που καθόταν η Ρούλα Κορομηλά και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε.

H αθώα εποχή της Ρούλας Κορομηλά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο:

Αποκάλυψη σοκ για τη Ρούλα Κορομηλά!

Μια αποκάλυψη για τη Ρούλα Κορομηλά έγινε στην εκπομπή "Καλοκαίρι #not"!

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Σταματόπουλος, τη "χρυσή εποχή" της τηλεόρασης συνεργαζόταν με τη Ρούλα Κορομηλά. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του Open προχώρησε σε μια αποκάλυψη και η Μαντώ Γαστεράτου δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξη της. Έτσι έχασε 10 κιλά σε 2 εβδομάδες η Ρούλα Κορομηλά!

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, όταν έβγαζαν την εκπομπή από τη Σύρο, η Ρούλα δεν πήγαινε ποτέ με το καράβι, αλλά με ελικόπτερο. Αυτή η αποκάλυψη άφησε άφωνη την Μαντώ Γαστεράτου, η οποία είπε "Πήγαινε με ελικόπτερο; Δεν το πιστεύω. Δεν θα τα ζήσουμε αυτά".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share