Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Αυτός είναι ο κούκλος γιος τους!

Εσείς μπορείτε να καταλάβετε σε ποιον μοιάζει;

15 Αυγούστου 2019 11:34
Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Αυτός είναι ο κούκλος γιος τους!

Η Νατάσα Παζαϊτη και ο Κώστας Καραμανλής απέκτησαν το 2003 τα δίδυμα τους, πως είναι σήμερα ο γιος τους;

Αλίκη και Αλέξανδρο, τα οποία σήμερα είναι 16 ετών.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Νατάσα μαζί με το γιο της σε μια βόλτα στην περιοχή του Νέου Ψυχικού και εμείς παρατηρήσαμε πόσο έχει μεγαλώσει ο έφηβος πλέον Αλέξανδρος από την τελευταία φορά που τον είδαμε.

Νατάσα Παζαΐτη: Αυτό είναι το υπερσύγχρονο ιατρείο της γυναίκας του Κώστα Καραμανλή!

Κέντρο Μαστού άνοιξε πριν από 2 χρόνια η Νατάσα Παζαΐτη και φρόντισε να το προωθήσει μέσω Διαδικτύου. Θα μείνετε άφωνοι μόλις δείτε το υπερσύγχρονο ιατρείο της!

Ειδικεύεται στην ογκολογική και την επανορθωτική χειρουργική του μαστού. Ο λόγος για το ιατρείο μαστού που άνοιξε Νατάσα Παζαϊτη. Το Κέντρο Μαστού της κυρίας Παζαϊτη ανοίγει έπειτα από τη μακρά συνεργασία που είχε με το ιατρικό κέντρο Embio.

Η ανάρτησή της στο Facebook
Η ίδια, μάλιστα, έσπευσε να το ανακοινώσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά, «Με αγάπη για τη γυναίκα δημιούργησα το Κέντρο Υγείας Μαστού για να συνταιριάξω την εμπειρία, την επιστημονική κατάρτιση και την φροντίδα κάθε γυναίκας που θέλει να προφυλάξει τον εαυτό της από το να νοσήσει, αλλά και κάθε γυναίκας που ήδη νοσεί.Είναι ένα υπερσύγχρονο ιατρείο όπου τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα σε συνδυασμό με την προσωπική σχέση που αναπτύσσω με κάθε γυναίκα ξεχωριστά διασφαλίζουν το άρτιο επιστημονικά και αισθητικά αποτέλεσμα».

Δείτε τις φωτογραφίες

Νατάσα Παζαΐτη: Ο θάνατος που τη σόκαρε!

Ο θάνατος που σόκαρε τη Νατάσα Παζαΐτη! Η Νατάσα Παζαΐτη έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από την δημοσιότητα την προσωπική της ζωή ενώ κρύβει πολύ καλά και την ηλικία της!

Ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που γνωρίζουμε! Μπορεί να βρήκε τον έρωτα στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και να έχει χτίσει μια λαμπρή οικογένεια όντας τρισευτυχισμένη ωστόσο η Νατάσα Παζαΐτη έχει περάσει δύσκολα!

Σε νεαρή ηλικία έχασε την μητέρα της, ενώ πριν 7 χρόνια είχε χάσει τον καλύτερό της φίλο ξαφνικά! Ένας θάνατος που την στιγμάτισε για πάντα! Καραμανλής - Παζαΐτη: Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδίκτου εδώ και λίγες ώρες!

Ο λόγος για τον Τάκη Μπάσιο, ο οποίος είχε επιμεληθεί και το νυφικό της χτένισμα.

Σύμφωνα με το radar ο Τάκης Μπάσιος ήταν ο άνθρωπος που χτένιζε την Νατάσα Παζαΐτη σε κάθε της εμφάνιση. Εκείνος μάλιστα της είχε αλλάξει και τη δημόσια εικόνα της κι όλοι έλεγαν πόσο της πήγαινε το κοντό.

Νατάσα Παζαΐτη: Δεν φαντάζεστε πόσο ετών είναι!

Έχετε αναρωτηθεί πόσο χρονών είναι η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού. Κώστα Καραμανλή;

Η Αναστασία Παζαΐτη - Καραμανλή του Μιχαήλ είναι σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, κατάγεται από την Επανομή Θεσσαλονίκης.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου και κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου.

Τελείωσε το αγροτικό της στην Κόρινθο. Από τις αρχές του 2007 εργάζεται στο Λαϊκό Nοσοκομείο της Αθήνας ως ειδικευόμενη Γενικής Χειρουργικής.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Απριλίου του 1966 που σημαίνει πώς είναι 52 ετών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share