Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Είναι επίσημο!" Ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε αυτό που όλοι περιμέναμε!

Επιτέλους έκανε την επίσημη ανακοίνωση!

15 Αυγούστου 2019 10:48

Επιτέλους ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε αυτό που όλοι περιμέναμε! Τι είπε σε μια ανάρτηση του ο αγαπημένος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης;

Ο Νίκος Μουτσινάς όπως γνωρίζουμε όλοι είχε μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν με πολλές υποχρεώσεις που όμως κατάφερε πάρα πολύ καλά να φέρει εις πέρας!

Παράλληλα με την τηλεόραση είχε και να ασχοληθεί με το θέατρο και την παράσταση που ανέβαζε! Το πρόγραμμα του λοιπόν ήταν πάρα πολύ απαιτητικό! Με την παράσταση και τις υπόλοιπες συνεργάτιδες του συνέχισε με την καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα! Τώρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές!

Ποια είναι όμως η ανακοίνωση που έκανε και που περιμέναμε όλοι;

Στην φωτογραφία που ανέβασε στο instagram γράφει χαρακτηριστικά:

"Είναι επίσημο!ειναι κατακαλόκαιρο!
Είναι το πιο αγαπημένο μου φρούτο της ζωής μου ολόκληρης μου! Καρπούζι,I’m in love"

Δημόσια έκκληση από τον Νίκο Μουτσινά!

Σε μια δημόσια έκκληση προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς!

Συγκεκριμένα, από τα ξημερώματα της Τρίτης, περίπου στις 03:10 , ξέσπασε φωτιά στην Εύβοια στο δάσος Natura με αποτέλεσμα να εκκενωθούν τέσσερα χωριά, ενώ μάλιστα μέχρι στιγμής δίνουν σκληρή μάχη για την κατάσβεση.

Στο σημείο, πέραν από τους πυροσβέστες, βρίσκονται και αρκετοί εθελοντές όπου προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν τη μεγάλη επιχείρηση! Ωστόσο,χρειάζονται κι άλλοι εθελοντές για να βοηθήσουν στη διάσωση και την περίθαλψη των ζώων που βρίσκονται στις πυρόπληκτες περιοχές.

Ο Νίκος Μουτσινάς, μέσω του Instagram του ενημέρωσε τους followers του, κάνοντας δημόσια έκκληση σε όσους μπορούν να συνεισφέρουν στον "εφιάλτη" που υπάρχει από χθες (13/08).

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share