Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη σοκ για τη Ρούλα Κορομηλά!

Απίστευτο!

14 Αυγούστου 2019 13:48
Αποκάλυψη σοκ για τη Ρούλα Κορομηλά!

Μια αποκάλυψη για τη Ρούλα Κορομηλά έγινε στην εκπομπή "Καλοκαίρι #not"!

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Σταματόπουλος, τη "χρυσή εποχή" της τηλεόρασης συνεργαζόταν με τη Ρούλα Κορομηλά. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του Open προχώρησε σε μια αποκάλυψη και η Μαντώ Γαστεράτου δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξη της. Έτσι έχασε 10 κιλά σε 2 εβδομάδες η Ρούλα Κορομηλά!

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, όταν έβγαζαν την εκπομπή από τη Σύρο, η Ρούλα δεν πήγαινε ποτέ με το καράβι, αλλά με ελικόπτερο. Αυτή η αποκάλυψη άφησε άφωνη την Μαντώ Γαστεράτου, η οποία είπε "Πήγαινε με ελικόπτερο; Δεν το πιστεύω. Δεν θα τα ζήσουμε αυτά".

Αδιανόητο: Αυτή είναι η ηλικία της Ρούλας Κορομηλά!

Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε πόσο χρονών είναι η Ρούλα Κορομηλά!

Η παρουσιάστρια, πάντα πρόσεχε την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ τα τελευταία χρόνια μπορούμε να πούμε ότι έχει προσηλωθεί στη γυμναστική και έχει ένα σώμα που ζηλεύει κάθε γυναίκα. Δείτε την όμως και γυμνή στο κρεβάτι!

Έχετε αναρωτηθεί πόσο χρονών είναι;

Η Ρούλα Κορομηλά γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1957 που σημαίνει ότι είναι 62 ετών. Ναι, καλά είδατε! Η αλήθεια είναι πως δεν της φαίνεται καθόλου...

62χρονη κοριτσάρα: Η Ρούλα Κορομηλά με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς!

Φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά με μαγιό υπάρχουν απειροελάχιστες.

Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της ελληνικής tv, φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές και βουτιές σπάνια κυκλοφορούσαν. «Ήμουν έγκυος αλλά…»: Θρίλερ για την Ρούλα Κορομηλά!

Τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει όμως…

Η Ρούλα Κορομηλά έχει φύγει από την τηλεόραση και τα social media έχουν εισβάλλει στη ζωή μας. Και έτσι η παρουσιάστρια αποφάσισε και εκείνη να ποστάρει στο Instagram φωτογραφίες της με μαγιό.

Κρατώντας ένα τεράστιο καπέλο στο ύψος της κοιλιάς της και προβάλλοντας τα πόδια της, η Ρούλα Κορομηλά πόζαρε πλάι πλάι με τον Αργύρη Αγγέλου ο οποίος την επισκέφθηκε στο σπίτι της και αφού απόλαυσε την παρέα της παρουσιάστριας, έκανε και τις σχετικές αναρτήσεις στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share