Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Ζαρίφη!

Το δημόσιο συγκινητικό μήνυμα!

14 Αυγούστου 2019 10:50
Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Ζαρίφη!

«Μαύρισε η ψυχή μου», δήλωσε δημόσια η Κατερίνα Ζαρίφη. Μια είδηση έκανε την παρουσιάστρια να "λυγίσει". Δύσκολες ώρες...

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε χθες, κάηκε το χωριό της στην Θήβα και το έκανε γνωστό στο Instagram.

Στη Θήβα και στην Εύβοια υπήρχαν ανοιχτά μέτωπα φωτιάς -μάλιστα και σήμερα στην Εύβοια γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες να σβηστεί η φωτιά- με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Στον λογαριασμό της, η Κατερίνα Ζαρίδη δημοσίευσε μια φωτογραφία (13/08) από τη φωτιά στην Θήβα και έγραψε «Το χωριό μου. Ο πρόδρομος Βοιωτίας. Τα Χώστια. Μαύρισε η ψυχή μου».

Έξαλλη η Κατερίνα Ζαρίφη! Τι συμβαίνει;

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη είναι έξαλλη και δεν μπορεί να το κρατήσει κρυφό! Είναι σε όλους γνωστό ότι η παρουσιάστρια ότι την ενοχλεί το λέει αμέσως!

Μπορεί να έχει αναλάβει την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή "Kαλοκαίρι#not" και να ψυχαγωγεί το τηλεοπτικό της κοινό με τον Παύλο Σταματόπουλο στο Open αλλά κάτι την εξόργισε!

Τι συνέβη;

Όπως θα δείτε παρακάτω στην δημοσίευση της στο instagram η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει για την κλιματική αλλαγή, τις συνέπειες της και τα ασυδοσία των ανθρώπων που είναι άπληστοι με το χρήμα! Ταυτόχρονα αναφέρει ότι η φύση θα καταφέρει να ξεναγεννηθεί ακόμα κι αν έχουμε εξαφανιστεί εμείς!

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share