Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Σταμάτης Γαρδέλης!

Τι κάνει σήμερα;

13 Αυγούστου 2019 11:21
Δείτε πώς είναι σήμερα ο Σταμάτης Γαρδέλης!

Έχετε δει πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης;

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1981, σε ηλικία 21 ετών, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη "Τα τσακάλια". Αμέσως καθιερώθηκε και έγινε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον κόσμο, κυρίως στην νεολαία της εποχής. Η γυναίκα που κατέστρεψε τον Σταμάτη Γαρδέλη: Του τίναξε την καριέρα στον αέρα!

Έπειτα ξεκίνησε η ανοδική πορεία στην καριέρα του με πολλές επιτυχημένες εμπορικά ταινίες (κάποιες για τον κινηματογράφο αλλά οι περισσότερες για την αγορά του βίντεο, που βρισκόταν τότε στην χρυσή περίοδό της) όπως "Βασικά καλησπέρα σας" (Οι ραδιοπειρατές), "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα", "Σατανάδες στα σχολεία", "Ταξίδι στην πρωτεύουσα", "Καμικάζι αγάπη μου", "Οι επικίνδυνοι", "Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ"," Όταν οι ρόδες χορεύουν", "Περάστε φιλήστε τελειώσατε". Έτσι, ο Σταμάτης Γαρδέλης μετατράπηκε σε ποπ είδωλο της δεκαετίας του 1980 και σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής.

Κατά τον ίδιο, εγκλωβίστηκε εν μέρει στους ρόλους αυτούς, γνωρίζοντας την προκατάληψη και την απόρριψη όταν προσπαθούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ασχολούμενος κυρίως με το θέατρο.

Το 2010 - 2011 πραγματοποίησε διπλή επιστροφή στα τηλεοπτικά πράγματα, συμμετέχοντας ως διαγωνιζόμενος στο πρόγραμμα "Dancing with the Stars" του ANT1 και κάνοντας εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά της Μυρτώς Κοντοβά και του MEGA "Μίλα μου Βρώμικα". Συμμετείχε και στον τρίτο κύκλο του τηλεοπτικού σόου "Your Face Sounds Familiar" .

Το 2015 επέστρεψε στον Ant1 κάνοντας τον... Σταμάτη Γαρδέλη στη σειρά "Οι Συμμαθητές", ενώ αργότερα εμφανίστηκε στον Alpha, στη σειρά "Αστέρας Ραχούλας με τον ρόλο του διαιτητή!

Σήμερα ο ηθοποιός δεν εμφανίζεται κάπου ωστόσο, στις 10 Αυγούστου βρέθηκε στην Καρδαμύλη και ερμήνευσε pop και rock ακούσματα από περασμένες δεκαετίες! Επίσης δείτε πώς είναι σήμερα η αρραβωνιαστικιά του Ζάχου Δόγκανου από το "Εκείνες Κι Εγώ"!

Μάλιστα πριν λίγο καιρό ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν και όπως όλοι, την "πέρασε" από το Face App! Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός έκανε ένα επικό αυτοτρολάρισμα στη σελίδα του στο facebook ανεβάζοντας φωτογραφία που είχε φτιάξει στο Face App από τη γνωστή σκηνή της ταινίας "Τα Τσακάλια" όπου λέει τη χαρακτηριστική και διαχρονική ατάκα "Με θυμάσαι ρε π….;".

Στη φωτογραφία του ποστ λοιπόν βλέπουμε στη μέση τους γερασμένους Σταμάτη Γαρδέλη, δεξιά τον Πάνο Μιχαλόπουλο και αριστερά τον Γιώργο Ρήγα, ενώ η περιβόητη φράση έχει δώσει τη θέση της στο "faceapp ρε π….;"

Πώς είναι σήμερα; Δείτε τον:

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ντίνα Κώνστα!

Έχετε δει πώς είναι σήμερα η Ντίνα Κώνστα; Μία ηθοποιός που μας έχει χαρίσει σπουδαίες ερμηνείες στο θεατρικό σανίδι και αξέχαστους ρόλους στην τηλεόραση.

Το όνομα της, είναι συνυφασμένο με την επιτυχία, το ήθος, την αξιοπρέπεια, το σεβασμό. Δείτε πώς είναι σήμερα η τηλεοπτική περσόνα του ’70 Αλέκα Μαβίλη!

Η ίδια δηλώνει μισή Πόντια, μισή Σαμιώτισσα. Ήταν δεν ήταν 3 μηνών όταν έχασε τον πατέρα της. Ως πολίτης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και λαμπερό μυαλό παρακολουθούσε μια σπουδαία σχολή στην Κωνσταντινούπολη που έβγαζε ηγεμόνες.

Στο μεταξύ, ξέσπασαν οι Βαλκανικοί Πόλεμοι και έπρεπε να πολεμήσει. Εκεί έφαγε μια σφαίρα στον πνεύμονα η οποία δεν αφαιρέθηκε ποτέ. Κάποια μέρα έφτασε στην καρδιά και τον αποτελείωσε. Η μητέρα της καταγόταν από τον Πόντο και είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα μετά τις σφαγές.

Ας πάμε όμως στο θέμα μας!

Η Ντίνα Κώνστα μας ΄έχει χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου στην ελληνική τηλεόραση! Άλλωστε ποιος δε θυμάται την Ντένη Μαρκορά με την ιδιαίτερο χαρακτήρα; Η ίδια έχει χαθεί, ωστόσο πριν αρκετό καιρό έκανε μια σπάνια εμφάνιση.

Η ηθοποιός με τις θεϊκές ατάκες που λέγονται ακόμη και σήμερα, 18 χρόνια μετά το τέλος του σίριαλ, εμφανίστηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής για την επίσημη προβολή ταινίας!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share