Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Ξέρετε ποια είναι η... μητέρα του Γιώργου Παπαδάκη;

Μια ευτυχισμένη οικογένεια!

13 Αυγούστου 2019 08:20
Ξέρετε ποια είναι η... μητέρα του Γιώργου Παπαδάκη;

Αυτή είναι η "μητέρα" του Γιώργου Παπαδάκη!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι γνωστό πως έχει χάσει όλη του την οικογένεια από καρκίνο και την αδελφή του από σύνδρομο Down! Έτσι τον ρόλο της μητέρας του έχει αναλάβει η πεθερά του, την οποία και σας αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά!

Πρόκειται για την μητέρα της συζύγου του, Τίνα Παπαδέλη, η κυρία Μαρία Παπαδέλη, η οποία είναι πανέμορφη και περήφανη γιαγιά! Στο σημείο ξέρετε που γνώρισε τη γυναίκα του ο Γιώργος Παπαδάκης;

Την είδαμε το μακρινό 2015 όταν ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος, πήρε το πτυχία του από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών!

Δείτε τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη μαζί με την πεθερά του:

Γιώργος Παπαδάκης: Αυτή είναι η μητέρα του παρουσιαστή!

Με άλλη γυναίκα στο πλευρό του ο Γιώργος Παπαδάκης!

Αυτή είναι η καστανή καλλονή γυναίκα που φέρεται πως θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Μετά τις αποχωρήσεις του Ντίνου Σιωμόπουλου και της Μπάγιας Αντωνοπούλου οι υπεύθυνοι αναζητούν τα νέα πρόσωπα της εκπομπής. Γιώργος Παπαδάκης: "Μπούκαρε" στο κανάλι και άφησε τους πάντες άφωνους!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not», η Αλεξάνδρα Καϋμένου, την οποία βλέπουμε μέσα από την καλοκαιρινή εκπομπή μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη και τον Νίκο Ρογκάκο φαίνεται πως έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τη μία θέση. Για να δούμε...

Γιώργος Παπαδάκης εκπομπή

Αποκάλυψη σοκ από τον Γιώργο Παπαδάκη! "Δεν ξέρω να..."

Κι όμως το έχει αποκαλύψει... Τι έχει πει ο Γιώργος Παπαδάκης για την ζωή του; Θα μείνετε άφωνοι...

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας άνθρωπος που εδώ και 29 χρόνια μας κρατάει συντροφιά από τη συχνότητα του ANT1, κάθε πρωί! Ο ίδιος όμως επιθυμεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η προσωπική του ζωή, ωστόσο εμείς έχουμε ανακαλύψει κάτι για τη ζωή του! Αυτός είναι ο κούκλος γιος του Γιώργου Παπαδάκη!

Παπαδάκης

Τι έχουμε μάθει; Ο αγαπημένος παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" δεν ξέρει να οδηγεί! Ναι καλά διαβάσετε... Δεν έχει πιάσει ποτέ του τιμόνι του αυτοκινήτου, παρόλα αυτά προτιμά να κινείται με μηχανή!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share