Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εικόνα σοκ του Νίκου Χατζηνικολάου! Αγνώριστος!

Μείναμε άφωνοι!

13 Αυγούστου 2019 07:47
Εικόνα σοκ του Νίκου Χατζηνικολάου! Αγνώριστος!

Έπεσε στα χέρια μας μια εικόνα σοκ του Νίκου Χατζηνικολάου! Είναι πραγματικά αγνώριστος!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένας επιτυχημένος και καταξιωμένος δημοσιογράφος με μεγάλη καριέρα στα ΜΜΕ και ειδικά στην τηλεόραση! Ο ίδιος έχει αφήσει το στίγμα του στη δημοσιογραφία, ωστόσο υπάρχουν και στιγμές που θα ήθελε να ξεχάσει... όπως η παρακάτω φωτογραφία! Ραγίζει καρδιές ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Μία από αυτές είναι φυσικά τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, από τη συχνότητα του Mega, αφού και ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι επρόκειτο για σπουδαίο σχολείο για αυτόν.

Ωστόσο η εμφάνισή του τότε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που μάθαμε και συνηθίσαμε...

Αλήθεια, τον θυμάστε τότε; Όσοι είστε αυτής της ηλικίας βέβαια. Μάλλον ο ίδιος θα ήθελε να ξεχάσει τον εαυτό του εκείνα τα χρόνια...

Αγκαλιά με άλλη γυναίκα ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Μια άλλη γυναίκα βρίσκεται στην αγκαλιά του Νίκου Χατζηνικολάου! Και όχι, δεν είναι η Κρίστη Τσολακάκη!

Ο λόγος φυσικά για την κόρη του, Εύα!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Ant1, απολαμβάνει το καλοκαίρι του, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο ίδιος περνάει χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές με την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, και τα παιδιά του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης του Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή με τους διαδικτυακούς του φίλους. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του, Εύα, με αφορμή τα γενέθλια της.

"Χρόνια σου πολλά μωρό μου! Να έχει υγεία και να είσαι καλότυχη", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτός είναι ο πεθερός του! Δεν θα πιστεύετε!

Όλοι γνωρίζετε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι παντρεμένος με την Κρίστη Τσολακάκη! Ωστόσο ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ποιος είναι ο πεθερός αλλά και η πεθερά του αγαπημένου δημοσιογράφου!

Από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση απέκτησε ένα γιο, τον Παναγιώτη (1994).

Ποιος ήταν ο πατέρας της Κρίστης, ο οποίος έφυγε από την ζωή το καλοκαίρι του 2016;

Πεθερός του Νίκου Χατζηνικολάου λοιπόν ήταν ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, ο οποίος επί σειρά ετών πρόεδρος του σωματείου της Ν. Σμύρνης. Επίσης, ανήκε στην κατηγορία των προέδρων-ηγετών του ελληνικού ποδοσφαίρου, κρατώντας τα ηνία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ως πρόεδρος την περίοδο 1974- 1979.

Γεννήθηκε το 1935 στην Αθήνα και στην επαγγελματική του διαδρομή διακρίθηκε επιχειρηματικά στον χώρο των εκδόσεων. Ήταν παντρεμένος με την Μαργαρίτα Μπρόγιερ, με την οποία απέκτησαν την Κρίστη Τσολακάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share