Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

Θα τρίβετε τα μάτια σας αν δείτε πως είναι σήμερα η Μαριάννα Ντούβλη!

Η ριζική αλλαγή της!

12 Αυγούστου 2019 18:15
Θα τρίβετε τα μάτια σας αν δείτε πως είναι σήμερα η Μαριάννα Ντούβλη!

Σίγουρα θυμάστε την Μαριάννα Ντούβλη! Δείτε πώς είναι σήμερα και θα πάθετε πλάκα!

Έχει μάτια μόνο για εκείνον... Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Μαριάννα Ντούβλη και αν δείτε πως είναι σήμερα δεν θα το πιστεύετε! μάλιστα χωρίς να είναι μόνη. Από το πλευρό της δεν έφυγε ούτε στιγμή ο πιο σημαντικός άντρας της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον 12χρονο γιο της Αλέξανδρο.

Κρατώντας του διαρκώς το χέρι περιπλανήθηκαν στους δρόμους της Γλυφάδας, χαζεύοντας τις βιτρίνες των καταστημάτων με τα χαμόγελα στα πρόσωπα τους να μαρτυρούν την ευτυχία τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της Μαριάννας δεν πέρασε απαρατήρητη από τους περαστικούς, αφού δεν θυμίζει σε τίποτα τη "χυμώδη" ξανθιά του παρελθόντος που πρωταγωνιστούσε σε ροζ DVDs. Πλέον η Ντούβλη έχει αφοσιωθεί στο ρόλο της μητέρας με τον γιο της να είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Ντούβλη σήμερα

Ντούβλη σήμερα

Αγνώριστος ο Νότης Χριστοδούλου! Δείτε την τρομερή αλλαγή του!

Θυμάστε πώς είναι ο Νότης Χριστοδούλου; Εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία και σας δείχνουμε πώς είναι σήμερα!

Τον Νότη Χριστοδούλου τον γνωρίσαμε μέσα από τo «Fame Story», το πρώτο μουσικό ριάλιτι της χώρας, με το κοινό κόντρα στα προγνωστικά να φέρνει στην πρώτη θέση τον Νότη!

Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό, κάτι που αποδείχτηκε όταν βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση με τον Νίνο και προς έκπληξη όλων έμεινε στο παιχνίδι.

Ο ίδιος, κυκλοφόρησε τον δίσκο του και συνέχισε με αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις και συμμετοχές σε τηλεοπτικές εκπομπές μέχρι το 2010.

Το τραγούδι το εγκατέλειψε σχετικά γρήγορα.

«Έφυγα από το τραγούδι γιατί εκείνο με έδιωξε. Δεν ήμουν ταλαντούχος για να μπορώ να υποστηρίξω κάτι τέτοιο και ήξερα ότι θα είχα κάποιο ταβάνι, και έτσι το σταμάτησα πριν αρχίσει να μη μου αρέσει αυτό», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.

Νότης Χριστοδούλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share