Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Βιβή από το «10 λεπτά κήρυγμα»; Δείτε πως είναι σήμερα ποζάροντας με μαγιό!

Πόσο έχει αλλάξει;

12 Αυγούστου 2019 12:58
Θυμάστε την Βιβή από το «10 λεπτά κήρυγμα»; Δείτε πως είναι σήμερα ποζάροντας με μαγιό!

Η Ασπασία Τζιτζικάκη δε θέλει να «τραβάει» τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή οπότε δεν μπορέσαμε εύκολα να δούμε πως είναι σήμερα.. Γιάννης Πουλόπουλος: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 78 του!

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές κάνοντας βουτιές στην παραλία και ζώντας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μαγιό.

Στην λεζάντας της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Κάθε ώρα έχει το παραμύθι της...και ο Αύγουστος τα δικά του...».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ντίνα Κώνστα!

Έχετε δει πώς είναι σήμερα η Ντίνα Κώνστα; Μία ηθοποιός που μας έχει χαρίσει σπουδαίες ερμηνείες στο θεατρικό σανίδι και αξέχαστους ρόλους στην τηλεόραση.

Το όνομα της, είναι συνυφασμένο με την επιτυχία, το ήθος, την αξιοπρέπεια, το σεβασμό. Δείτε πώς είναι σήμερα η τηλεοπτική περσόνα του ’70 Αλέκα Μαβίλη!

Η ίδια δηλώνει μισή Πόντια, μισή Σαμιώτισσα. Ήταν δεν ήταν 3 μηνών όταν έχασε τον πατέρα της. Ως πολίτης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και λαμπερό μυαλό παρακολουθούσε μια σπουδαία σχολή στην Κωνσταντινούπολη που έβγαζε ηγεμόνες.

Στο μεταξύ, ξέσπασαν οι Βαλκανικοί Πόλεμοι και έπρεπε να πολεμήσει. Εκεί έφαγε μια σφαίρα στον πνεύμονα η οποία δεν αφαιρέθηκε ποτέ. Κάποια μέρα έφτασε στην καρδιά και τον αποτελείωσε. Η μητέρα της καταγόταν από τον Πόντο και είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα μετά τις σφαγές.

Ας πάμε όμως στο θέμα μας!

Η Ντίνα Κώνστα μας ΄έχει χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου στην ελληνική τηλεόραση! Άλλωστε ποιος δε θυμάται την Ντένη Μαρκορά με την ιδιαίτερο χαρακτήρα; Η ίδια έχει χαθεί, ωστόσο πριν αρκετό καιρό έκανε μια σπάνια εμφάνιση.

Η ηθοποιός με τις θεϊκές ατάκες που λέγονται ακόμη και σήμερα, 18 χρόνια μετά το τέλος του σίριαλ, εμφανίστηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής για την επίσημη προβολή ταινίας!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share