Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ιωάννα Τούνη: "Με τον Νώντα έχουμε..." - Αποκάλυψη σοκ!

Σπάει τη σιωπή της!

11 Αυγούστου 2019 15:00
Ιωάννα Τούνη:

"Βόμβα" μεγατόνων από την Ιώαννα Τούνη! Είπε μεταξύ άλλων: "Με τον Νώντα έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα και...", κάνοντας την αποκάλυψη σοκ!

Η καλλονή Θεσσαλονικιά που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο show μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks είναι πολύ ενεργή στα social media. Βόμβα από την Ιωάννα Τούνη: "«Πήγε με το αγόρι μου, ενώ κοιμόμουν στο διπλανό δωμάτιο»

Πριν από λίγα λεπτά όμως μας έσκασε μια "βόμβα" μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα Instastory!

Δημοσίευσε ένα κείμενο όπου επιβεβαίωσε ότι έχει χωρίσει με τον Νώντα Παπαντωνίου, όπως σας είχε ενημερώσει!

Μάλιστα είπε πως όσο οι δυο τους ήταν στο Μπαλί είχαν ήδη λήξη την σχέση τους!

Δείτε την σχετική ανάρτηση της:

Ιωάννα Τούνη: Όλη η αλήθεια για τις γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν!

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει ολόγυμνες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη.

Ένας άγνωστος λογαριασμός, δημοσίευσε φωτογραφίες με μία ξανθιά κοπέλα που κάθεται ολόγυμνη στα πίσω καθίσματα ενός πολυτελούς αμαξιού, υποστηρίζοντας ότι είναι η Ιωάννα Τούνη μετά από ερωτική επαφή. Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα πρόσφατα είχε ξεσπάσει για έναν άντρα και σόκαρε!

Ο άνθρωπος που επικοινωνήσαμε και είναι από τον πολύ στενό της κύκλο, διέψευσε κατηγορηματικά πως στις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι η Ιωάννα: “Αυτή δεν είναι η Ιωάννα! Προφανώς το έκανε κάποιος που θέλει να την στοχοποιήσει!

Είναι σίγουρα προϊόν φωτομοντάζ αυτό που είδατε!”, μας είπε χαρακτηριστικά, μιας και ενημερώσαμε το συγκεκριμένο πρόσωπο τι φαίνεται στις συγκεκριμένες ολόγυμνες φωτογραφίες…

Και συνέχισε…“Είναι πολύ εύκολο να κάνει φωτομοντάζ! Κάποιος το έκανε έτσι για να μοιάζει ότι η κοπέλα η γυμνή είναι η Ιωάννα! Δεν ισχύει… εμείς ξέρουμε πως δεν είναι αυτή!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share