Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νίκος Μουτσινάς: Το χαστούκι μέσα στο φέρετρο και οι άγνωστες στιγμές!

...Από την κηδεία της μητέρας του!

11 Αυγούστου 2019 11:20
Νίκος Μουτσινάς: Το χαστούκι μέσα στο φέρετρο και οι άγνωστες στιγμές!

«Την χαστούκισαν μέσα στο φέρετρο», είχε αποκαλύψει ο Νίκος Μουτσινάς και είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας άγνωστες στιγμές από την κηδεία της μητέρας του.

Ο παρουσιαστής το 2016 είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου και μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του, ενώ μίλησε για όλα τα περίεργα περιστατικά που συνέβησαν. Αγκαλιά με τη γυναίκα της ζωής του ο Νίκος Μουτσινάς!

Από την καλύτερη φίλη της μητέρας του που... την χαστούκισε μέσα στο φέρετρο επειδή «έφυγε πρώτη από τη ζωή», μέχρι την εμφάνιση της Ζωής Λάσκαρη στην κηδεία με λευκά. Και από την υπόκρουση του τραγουδιού «Ο αετός πεθαίνει στον αέρα» μέχρι την αντίδραση του ίδιου.

«Κάποια στιγμή, είναι η φίλη της η Μπέσσυ, πολύ θυμωμένη που το έκανε η μάνα μου αυτό σε αυτήν, που τόλμησε να φύγει πρώτη, της έδωσε τρία χαστούκια όταν πήγε στην εκκλησία! Ήρθε η φίλη της καταστεναχωρημένη, κάτασπρη από το σάκχαρο, πιο άσπρη και από τα λουλούδια, πάει από πάνω και άρχισε τη μάνα μου στα χαστούκια - της έδωσε τρεις σφαλιάρες και η μάνα μου φυσικά δεν είπε τίποτα. Μαζεύουμε τρελούς γύρω μας. Έφαγε τρία χαστούκια η μάνα μου, ο παπάς δεν είπε τίποτα φίλος της μάνας μου, έβγαλε και επικήδειο και την χαιρέτησε «αγαπημένο μου Φροσάκι» και λέω τι λέει ο παπάς...», για την φίλη της. Αυτό είναι το ύψος του Νίκου Μουτσινά!

Ενώ για την εμφάνιση της Ζωής Λάσκαρη στα λευκά: «Ήρθε και η Ζωή Λάσκαρη στην κηδεία, με την οποία συνεργαζόμασταν και μπου συμπαραστάθηκε και την ευχαριστώ πολύ. Μέσα σε όλο αυτό, γυρνάω και τους λέω: «Αν έρθει η Λάσκαρη με άσπρα εγώ θα ανοίξω το καπάκι. Δε θα έρθει η Ζωή Λάσκαρη και θα φύγουν οι άνθρωποι και δε θα θυμούνται τη μάνα μου και θα μπει η Λάσκαρη και θα κλέψει τις εντυπώσεις - γιατί είχαν έρθει όλοι με σκούρα. Σκάει η Λάσκαρη με άσπρα και κάνω νόημα «το καπάκι, το καπάκι». Και ανοίγουν το καπάκι...».

Μάλιστα, δεν έλειψε και το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη την ώρα της ταφής «Την ώρα της ταφής, όπως είμαι από πάνω, βλέπω όλο αυτό και λέω αποκλείεται, ακούω τη φίλη της να τραγουδάει «Ο αετός πεθαίνει στον αέρα».

Και λέω «Όχι, όχι! Δε γίνεται! Για ποιο λόγο Νότη Σφακιανάκη στη μητέρα μου;»

Θεά: Αυτή ήταν η πανέμορφη μητέρα του Νίκου Μουτσινά: Πέθανε πριν λίγο καιρό!

Πριν από καιρό, πέθανε η πανέμορφη μητέρα του Νίκου Μουτσινά! Ο ηθοποιός όταν την έχασε, πέρασε μια αρκετά δύσκολη φάση μη μπορώντας να το ξεπεράσει...

Να σας θυμίσουμε ότι έσκασε η βόμβα με τον Νίκο Μουτσινά: Πρόδωσε τη μεταγραφή του σε άλλο κανάλι!

Ο λόγος για την Φρόσω Ιστάνκο, η οποία καμάρωνε συνεχώς για το παιδί της, ενώ βρισκόταν πάντα δίπλα του στις πρεμιέρες του, φροντίζοντας να διώχνει μακριά το άγχος του και τις ανασφάλειες του.

Η ίδια αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα έδινε μάχη με τον καρκίνο, την οποία και δεν κατάφερε να νικήσει. Η Φρόσω Ιστάνκο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών.

Μάλιστα, σε μία τελευταία δημόσια εμφάνιση που είχε κάνει είχε αποκαλύψει τη μεγάλη επιθυμία της αποκαλύπτοντας πως από τον γιο της περιμένει να δει γάμο και εγγόνι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share