Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δείτε για πρώτη φορά τον άντρα της Ρένιας Λουϊζίδου!

Θα πάθετε πλάκα!

10 Αυγούστου 2019 15:00
Δείτε για πρώτη φορά τον άντρα της Ρένιας Λουϊζίδου!

Η Ρένια Λουιζίδου και ο σύζυγός της Θάνος είναι από τα παραδείγματα ενός τέλειου έρωτα!

Παντρεμένοι τόσα χρόνια η Ρένια και Θάνος ζουν την απόλυτη αγάπη την οποία και ολοκλήρωσε ο ερχομός του γιου τους, Βίκτωρα. Η ζωή τους κυλά ήρεμα, ενώ στην οικογένειά τους μοιράζονται τα πάντα. Δείτε τον ο εγγονόςτης Κατίνας Παξινού!

Η γνωριμία της Ρένιας και του Θάνου θα μπορούσε να είναι σκηνή από ρομαντική ταινία, αφού έγινε τυχαία όταν και οι δύο βρίσκονταν για πασχαλινές διακοπές στη Σίφνο και έμεναν σε διπλανά δωμάτια ξενοδοχείου.

Η ηθοποιός περιγράφει χαρακτηριστικά: «Έσκαγαν στη θάλασσα βαρελότα, στην άκρη του λιμανιού. Έγινε μια τεραστίων διαστάσεων έκρηξη και βγήκαμε και δύο στο μπαλκόνι για να δούμε αν ανατιναζόμασταν ή όχι.

Αρχίσαμε να μιλάμε κι έτσι έγινε. Όταν τον γνώρισα δεν ήταν μέσα σε αυτό που πίστευα ότι θα ερωτευόμουν… Δεν φανταζόμουν πως ο άνθρωπος που θα βρω θα ήταν οικονομολόγος. Οι διαφορές μας ήταν επιφανειακές και ανακαλύψαμε πως υπήρχαν περισσότερα εσωτερικά πράγματα που μας δένουν».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για το τι γίνεται στο σπίτι όταν υπάρχουν διαφωνίες και εντάσεις: «Εμείς αποφορτιζόμαστε με το χιούμορ. Κάποια στιγμή το ρίχνουμε στην πλάκα και το όλο θέμα ξεχνιέται. Εγώ είμαι αυτή που κρατάει πιο πολλά μούτρα. Ο άντρας μου είναι αυτός που με πλησιάζει για να διαλυθεί κάποια παρεξήγηση».

Απίστευτο: Δείτε πως είναι σήμερα η Λίζα από τη σειρά "Λατρεμένοι μου γείτονες"

Στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega, «Λατρεμένοι μου γείτονες», πρωταγωνιστούσε, μεταξύ άλλων, η Σμαράγδα Καλημούκου, ερμηνεύοντας το ρόλο της 17χρονης Λίζας Παπαπαύλου, μιας εκ των τριών τηλεοπτικών παιδιών της Μιράντας (Αριέττα Μουτούση) και του Βύρωνα (Γιώργος Κωνσταντής), μιας σικ οικογένειας των βορείων προαστίων που ζούσε σε ένα πολυτελές σπίτι στον Διόνυσο.

η Σμαράγδα Καλημούκου, αυτό το όμορφο κορίτσι της σειράς. Τη βρήκαμε στο Instagram και μείναμε άφωνοι με το πόσο έχει μεγαλώσει και ομορφύνει, ενώ παραμένει πολύ εντυπωσιακή

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες της στο Instagram, η ίδια εργάζεται πλέον ως plus size μοντέλο και κάνει διαφημίσεις για εταιρεία ρούχων, ενώ παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με το χορό.

Δες παρακάτω πώς είναι σήμερα η άλλοτε τηλεοπτική «Λίζα» από το «Λατρεμένοι μου γείτονες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share