Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ντόρα Μπακογιάννη: Για πρώτη φορά μας δείχνει και τα έξι εγγόνια της μαζί!

Το ένα είναι ίδιο η γιαγιά της!

9 Αυγούστου 2019 08:53
Ντόρα Μπακογιάννη: Για πρώτη φορά μας δείχνει και τα έξι εγγόνια της μαζί!

Η Ντόρα Μπακογιάννη μοιράστηκε μαζί μας μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία και με τα έξι εγγόνια της για πρώτη φορά!

Στα Χανιά βρίσκεται η δημοφιλής πολιτικός και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της. Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία πολύ δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα κοινά. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια η πολιτική να έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της, παράλληλα όμως είναι μία στοργική και τρυφερή μητέρα. Η αγκαλιά της Ντόρας Μπακογιάννη στον γιο της Κώστα!

Τα παιδιά της, Κώστας & Αλεξία, έχουν πια γίνει και τα ίδια γονείς και η Ντόρα Μπακογιάννη φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, τόσο μαζί τους όσο και με τα έξι εγγόνια της.

Η πολιτικός είναι ενεργή στα social media αν και οι οικογενειακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει είναι ελάχιστες. Μία από αυτές είναι και αυτή που βλέπετε παρακάτω, την οποία ανέβασε στο Instagram. Η γιαγιά Ντόρα ποζάρει με τη συνονόματη εγγονή της.

Οι καλοκαιρινές διακοπές όμως, στάθηκαν αφορμή να μοιραστεί μαζί μας μία νέα οικογενειακή φωτογραφία, την πρώτη στην οποία βλέπουμε και τα έξι εγγόνια της μαζί! Η Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται μαζί με τα έξι εγγόνια της και ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία που έχουμε δει το προφίλ της.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τα έξι εγγόνια της πολιτικού. Από αριστερά προς τα δεξιά είναι ο Στάθης, ο μικρότερος γιος της Αλεξίας, έπειτα τα δίδυμα Ντόρα και Γιώργος και τέλος τα τρία παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη, η Δανάη, ο Δήμος και ο Παύλος. Η Δανάη και ο Παύλος είναι τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο με την Κάλλια Καμπουρίδου και ο μικρός Δήμος είναι ο καρπός του έρωτά του με την Σία Κοσιώνη.

"Με τη νύφη μου δεν...": Η μεγάλη αποκάλυψη της πεθεράς της Σίας Κοσιώνη!

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τον λόγο που καβγαδίζει με την κόρη της, Αλεξία και για τη σχέση της με τη Σία Κοσιώνη που έχει παντρευτεί τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη.

«Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου μέχρι τα 10-12 μου δεν υπήρχε πολιτική στη συζήτηση του σπιτιού. Ο πατέρας μου δεν μιλούσε ποτέ για πολιτική. Όταν μεγαλώσαμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, μίλησα στον πατέρα μου για την πρώτη μου χυλόπιτα. Του είπα πως έφαγα χυλόπιτα και εκείνος αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει τη σοβαρότητα του θέματος ήταν να με κεράσει παγωτό. Όσο διήρκησε το παγωτό, τόσο διήρκησε και η δική μου ερωτική απογοήτευση. Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία και την είδηση για την Σία Κοσιώνη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της; Η γλυκιά ανακοίνωση!

Είμαστε μεγάλη οικογένεια. Έχω 7 εγγόνια αυτή τη στιγμή. Έχω 7 παιδιά που τα κακομαθαίνω. Τσακώνομαι συνήθως με την κόρη μου που θέλει να μου επιβάλει το φαΐ των παιδιών. Με τη νύφη μου (Σία Κοσιώνη) δεν τσακώνομαι. Κανονικότατη οικογένεια είμαστε», δήλωσε στην εκπομπή «Καλό μεσημέρι»του Κρήτη tv.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share