Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραγίζει καρδιές ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Λιώσαμε!

9 Αυγούστου 2019 08:15
Ραγίζει καρδιές ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Μια φωτογραφία που μας έκανε να "λιώσουμε" δημοσίευσε ο Νίκος Χατζηνικολάου! Πραγματικά, ραγίζει καρδιές...

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας, μαζί με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη και τα παιδιά τους! Έχετε δει το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου; Μοιάζει με... παλάτι!

Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, δημοσίευσε και μια φωτογραφία στο Instagram του, όπου φαίνονται τα τρία αγόρια του να περπατούν αγκαλιά, ενώ στη λεζάντα έγραψε "Τα αγόρια μου"!

Δείτε την ανάρτηση:

Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτός είναι ο πεθερός του! Δεν θα πιστεύετε!

Όλοι γνωρίζετε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι παντρεμένος με την Κρίστη Τσολακάκη! Ωστόσο ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ποιος είναι ο πεθερός αλλά και η πεθερά του αγαπημένου δημοσιογράφου!

Από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση απέκτησε ένα γιο, τον Παναγιώτη (1994).

Ποιος ήταν ο πατέρας της Κρίστης, ο οποίος έφυγε από την ζωή το καλοκαίρι του 2016;

Πεθερός του Νίκου Χατζηνικολάου λοιπόν ήταν ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, ο οποίος επί σειρά ετών πρόεδρος του σωματείου της Ν. Σμύρνης. Επίσης, ανήκε στην κατηγορία των προέδρων-ηγετών του ελληνικού ποδοσφαίρου, κρατώντας τα ηνία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ως πρόεδρος την περίοδο 1974- 1979.

Γεννήθηκε το 1935 στην Αθήνα και στην επαγγελματική του διαδρομή διακρίθηκε επιχειρηματικά στον χώρο των εκδόσεων. Ήταν παντρεμένος με την Μαργαρίτα Μπρόγιερ, με την οποία απέκτησαν την Κρίστη Τσολακάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share