Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δεν μασάει τα λόγια της η Σίσσυ Χρηστίδου!

Η δημόσια απάντηση της για...

8 Αυγούστου 2019 11:39
Δεν μασάει τα λόγια της η Σίσσυ Χρηστίδου!

Η Σίσσυ Χρηστίδου ως γνωστόν δεν μασάει τα λόγια της! Δείτε τι είπε στον Θοδωρή Μαραντίνη!

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο γνωστός τραγουδιστής μετά από πολλά χρόνια πορείας επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο οι σχέσεις τους είναι άριστες, αφού έχουν αποκτήσει δυο παιδιά που για εκείνους είναι πάνω απ' όλα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στα social media τους να ανταλλάσσουν δημόσια μηνύματα. Κάπως έτσι έγινε λοιπόν και πριν λίγες ημέρες!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Αγγλία και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από το ταξίδι του.

Έτσι λοιπόν, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να κάνει ένα room tour και να δείξει το χώρο που μένει στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μάλιστα ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να ψηφίσουν αν κάνει καλύτερο room tour εκείνος ή η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μέσα από το κανάλι στο Youtube που διατηρεί έχει κάνει πολλές φορές room toor.

Η όμορφη παρουσιάστρια φυσικά δεν το άφησε να περάσει έτσι και απάντησε δημόσια, με χιουμοριστικό ύφος τα εξής: «Φασαρία, υπερβολικό εφέ, ούτε ρουμ τουρ είδαμε….Τίποτα δεν έμαθες».

Πιο αδύνατη από ποτέ η Σίσσυ Χρηστίδου!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών της στο instagram όπου φαίνεται πιο αδύνατη από ποτέ.

Μητέρα δύο παιδιών, η οποία είναι μια φυσιολογική γυναίκα και δεν ανήκει στη μειοψηφία που χάνουν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της 2 μήνες μετά τη γέννα ενώ αδιαμφισβήτητα έχει ένα από τα πιο ωραία πρόσωπα της Ελληνικής showbiz...

Στις παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν την παρουσιάστρια να είναι πιο αδύνατη από ποτέ! Αυτό είναι το μαλλί τις χωρίς τρέσα! Δεν φαντάζεστε!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share