Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Όντως; Αυτή είναι η ηλικία του Κώστα Καραμανλή!

Δεν φαντάζεστε...

8 Αυγούστου 2019 10:44
Όντως; Αυτή είναι η ηλικία του Κώστα Καραμανλή!

Εσείς ξέρετε ποια είναι η ηλικία του Κώστα Καραμανλή; Κι όμως δεν πάει ο νους σας!

Κώστας Καραμανλής

Ο Κώστας Καραμανλής -Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου Καραμανλής-, γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου το 1956, που σημαίνει πως είναι 63 ετών.

Διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας κατά την περίοδο 2004 - 2009. Εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, διαδεχόμενος τον Μιλτιάδη Έβερτ το 1997.

Έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας σε σχετικά μικρή ηλικία. Είναι παντρεμένος με τη Νατάσσα Παζαΐτη από το 1998 και από το 2003 είναι πατέρας δύο δίδυμων παιδιών, του Αλέξανδρου και της Αλίκης. Το 2004 εξελέγη για πρώτη φορά Πρωθυπουργός, διαδεχόμενος τον Κώστα Σημίτη, ενώ επανεξελέγη στις εκλογές του 2007.

Άλλος άνθρωπος: Ο Κώστας Καραμανλής πριν από 30 χρόνια!

Ο φίλος του Νίκος Ταχιάος πριν λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από το παρελθόν με τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος είναι άλλος άνθρωπος.

Οι δυο άνδρες είχαν μια συνάντηση και συζήτησαν για τα θέματα της πόλης και θυμήθηκαν την παλιά φιλία τους αλλά και τους αγώνες που είχαν δώσει μαζί από την δεκαετία του 1990. Καραμανλής και Ταχιάος συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή και πως το επόμενο ραντεβού τους θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανήρτησε μάλιστα μια ρετρό φωτογραφία στο Facebook κι έγραψε τα εξής:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share