Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πλάνταξε η Ρούλα Κορομηλά! Τι συνέβη;

Δεν άντεξε και λύγισε!

8 Αυγούστου 2019 08:19
Πλάνταξε η Ρούλα Κορομηλά! Τι συνέβη;

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μια γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα! Οι δυσκολίες στη ζωή της ήταν πολλές όμως ποτέ δεν το έβαζε κάτω! Ωστόσο στο παρελθόν δεν άντεξε και πλάνταξε!

Το μεγάλο της όνειρο να γίνει μάνα δεν πραγματοποιήθηκε όσες φορές και να προσπάθησε! Όμως πάντα δίπλα της είχε καλούς φίλους! Όπως ο κολλητός της, ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου!

Μάλιστα σε εκπομπή της Ρούλας στο παρελθόν της έκανε μια μεγάλη έκπληξη που την έκαναν να πλαντάξει στο κλάμα! Δείτε τον λόγο!

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφία κόλαφος της Ρούλας Κορομηλά! Θα πάθετε πλάκα!

Μία φωτογραφία -κόλαφος- από το παρελθόν είχε δημοσιεύσει η Ρούλα Κορομηλά. Θα πάθετε πλάκα...

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει στο Instagram μία φωτογραφία από την παραλία φορώντας ένα σeξι πράσινο μπικίνι.

Μάλιστα η παρουσιάστρια είχε γράψει πως τότε πόζαρε άνετη, χωρίς να φοβάται την «Ιερά εξέταση» των tabloid.

«Στα προ τηλεοπτικά μου χρόνια τότε που με ήξερε …μόνο η μάνα μου κ μπορούσα να φωτογραφίζομαι με μαγιό, δίχως να περνάω από τη Ιερά Εξέταση των tabloids,των πάνελ κ άλλων μέτρων ηθικής γενικότερα», είχε αναφέρει η Ρούλα Κορομηλά.

Έξαλλη η Ρούλα Κορομηλά: "Δεν θα μας τρελάνεις φίλε!"

"Δεν θα μας τρελάνεις φίλε!" Έξαλλη φαίνεται πώς έγινε η Ρούλα Κορομηλά με μία άποψη του Γιώργου Λιάγκα!

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, ο οποίος τον Σεπτέμβριο ξεκινάει στον ΣΚΑΙ, έγραψε μια άποψη σε ένα άρθρο και προκάλεσε την άμεση και δημόσια αντίδραση της Ρούλας Κορομηλά στον λογαριασμό της στο Twitter.

"Είμαι από αυτούς που ξεκάθαρα πιστεύουν ότι τηλεόραση, εδώ στη Ελλάδα, είναι οι άνθρωποι και δευτερευόντως τα πρότζεκτ", έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας!

Τι του απάντησε η παρουσιάστρια; "Ε ! Δ θα μας τρελάνεις κ με τις τοποθετησεις σου φίλε περί τηλεόρασης. Δεν παίζουν ρόλο λεει, τα πρότζεκτ αλλα τα πρόσωπα...."

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share