Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Με άλλη γυναίκα στο πλευρό του ο Γιώργος Παπαδάκης!

Δείτε την καστανή καλλονή!

8 Αυγούστου 2019 07:49
Με άλλη γυναίκα στο πλευρό του ο Γιώργος Παπαδάκης!

Αυτή είναι η καστανή καλλονή γυναίκα που φέρεται πως θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Μετά τις αποχωρήσεις του Ντίνου Σιωμόπουλου και της Μπάγιας Αντωνοπούλου οι υπεύθυνοι αναζητούν τα νέα πρόσωπα της εκπομπής. Γιώργος Παπαδάκης: "Μπούκαρε" στο κανάλι και άφησε τους πάντες άφωνους!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not», η Αλεξάνδρα Καϋμένου, την οποία βλέπουμε μέσα από την καλοκαιρινή εκπομπή μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη και τον Νίκο Ρογκάκο φαίνεται πως έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τη μία θέση. Για να δούμε...

Γιώργος Παπαδάκης εκπομπή

Αποκάλυψη σοκ από τον Γιώργο Παπαδάκη! "Δεν ξέρω να..."

Κι όμως το έχει αποκαλύψει... Τι έχει πει ο Γιώργος Παπαδάκης για την ζωή του; Θα μείνετε άφωνοι...

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας άνθρωπος που εδώ και 29 χρόνια μας κρατάει συντροφιά από τη συχνότητα του ANT1, κάθε πρωί! Ο ίδιος όμως επιθυμεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η προσωπική του ζωή, ωστόσο εμείς έχουμε ανακαλύψει κάτι για τη ζωή του! Αυτός είναι ο κούκλος γιος του Γιώργου Παπαδάκη!

Παπαδάκης

Τι έχουμε μάθει; Ο αγαπημένος παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" δεν ξέρει να οδηγεί! Ναι καλά διαβάσετε... Δεν έχει πιάσει ποτέ του τιμόνι του αυτοκινήτου, παρόλα αυτά προτιμά να κινείται με μηχανή!

Γιώργος Παπαδάκης: Δεν φαντάζεστε που γνώρισε τη γυναίκα του!

Ξέρετε που γνώρισε ο Γιώργος Παπαδάκης τη γυναίκα του; Δεν φαντάζεστε...

Ο Γιώργος Παπαδάκης από το 1993 μέχρι και σήμερα έχει επιλέξει να είναι μαζί με την Kωνσταντίνα Παπαδέλλη την οποία και υπεραγαπά, ενώ μάλιστα μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά!

Μια κούκλα: Δείτε για πρώτη φορά την γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη!

Ο λόγος για τον Ιάσονα και τον Φοίβο, ενώ επίσης ο δημοσιογράφος έχει και έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Κωνσταντή. Ωστόσο, ξέρετε που γνώρισε τη γυναίκα του;

Τη γυναίκα του, που είναι 14 χρόνια μικρότερή του, τη γνώρισε στον ANT1, όπου εργαζόταν κι εκείνη ως δημοσιογράφος. “Όταν παντρευτήκαμε, αποχώρησε γιατί ένιωθε ότι δεν θα είχε τύχη στο επάγγελμα ως η σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη,” λέει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share