Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η απρόσμενη συνάντηση της Δωροθέας Μερκούρη με...! (Video)

Τι συνέβη;

6 Αυγούστου 2019 15:28
Η απρόσμενη συνάντηση της Δωροθέας Μερκούρη με...!  (Video)

Η Δωροθέα Μερκούρη, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές στα ελληνικά νησιά, επέστρεψε στην Ιταλία και συνεχίζει να περνά καλοκαιρινές στιγμές με την παρέα της. Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό είναι το πραγματικό όνομά της!

Η γοητευτική ηθοποιός τον Ιούλιο έκανε διακοπές στην Ελλάδα μαζί με την 15χρονη κόρη της, Γαία. Μητέρα και κόρη επισκέφθηκαν τη Μύκονο, τη Δήλο και τη Σαντορίνη. Αργότερα, η Δωροθέα Μερκούρη επέστρεψε στην αγαπημένη της Ιταλία, και στην αρχή του μήνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Την Κυριακή, η γνωστή ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κατέγραψε το απρόσμενο θέαμα που αντίκρισε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Σικελία. Η Δωροθέα είδε ξαφνικά δελφίνια να κολυμπούν στα καταγάλανα νερά και κατέγραψε τη μοναδική στιγμή σε ένα βίντεο. Ενθουσιασμένη στην ανάρτησή της σημείωσε: «Τα τυχερά κορίτσια βλέπουν τα δελφίνια».

Γιάννης Σπαλιάρας: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του!

Έχετε δει την νέα σύντροφο του Γιάννη Σπαλιάρα; Είναι κουκλάρα και κάνει άνετα για μοντέλο! Εμείς πάθαμε πλάκα από την ομορφιά της.

Όπως φαίνεται το μοντέλο έχει βρει ξανά τον έρωτα μετά το χωρισμό του από την Ζωή Τζάνη, η οποία έχει φτιάξει και πάλι την ζωή της.

Η νέα σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα φέρεται πως είναι μοντέλο με καταγωγή από την Ισπανία ενώ... Διαβάστε περισσότερα για τη νέα του σύντροφο και δείτε την στο Youweekly.gr!

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Δείτε την με μικροσκοπικό μπικίνι!

Έχετε δει την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με μικροσκοπικό μαγιό;Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου στην παραλία.

Η θάλασσα και το κολύμπι είναι η μεγάλη της αδυναμία και όποτε βρίσκει ευκαιρία σπεύδει να απολαύσει κάποια από τις κοντινές παραλίες της Αττικής. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που επιλέγει διάφορα μέρη κοντά στη θάλασσα τα τελευταία χρόνια, αφού είναι το μέρος που την ξεκουράζει.

Φέτος ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην παραλία με μαγιό μπικίνι να απολαμβάνει την θάλασσα.

Στην φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε την Δήμητρα Λιάνη αδυνατισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αρκετά μαυρισμένη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share