Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δημόσια έκκληση από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ!

Τι συνέβη;

6 Αυγούστου 2019 11:18
Δημόσια έκκληση από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ!

Δημόσια έκκληση έκανε ο γιος του Δημήτρη και της Αλίκης, Γιάννης Παπαμιχαήλ! Τι συνέβη;

Όχι δεν συνέβη κάτι ανησυχητικό, ωστόσο, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε μια δημοσίευση μέσω του Instagram της μητέρας του και ζητάει φωτογραφικό υλικό!

Συγκεκριμένα, o Γιάννης Παπαμιχαήλ, μέσω του Instagram "alikivougiouklakiofficial", ζητάει σπάνιο φωτογραφικό υλικό της Αλίκης από περιοδικά.

"Όσοι συλλέκτες και θαυμαστές της Αλίκης έχετε στη διάθεσή σας υλικό από περιοδικά με συνεντεύξεις της, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω μηνύματος στον συγκεκριμένο λογαριασμό. Ευχαριστώ πολύ, Γιάννης Παπαμιχαήλ",έγραψε συγκεκριμένα.

Αποκάλυψη σοκ από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Έχω αδελφό από την Αλίκη»!

Μια αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ έφερε τα πάνω κάτω. Τι αποκάλυψε πως έχει και μας άφησε όλους άφωνους; Κάτι για το οποίο είχε μιλήσει ξανά!

Έχει αδελφό που ζει στο εξωτερικό; «Υπάρχει κάποιος αλλά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια; Ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου και ζει στο εξωτερικό. Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί ξέρω ότι η μητέρα μου δυσκολεύτηκε να κάνει και εμένα. Όταν με πήρε τηλέφωνο έμεινα με το ακουστικό στο χέρι. Μου είπε ότι θα έρθει να με δει από κοντά και μου έδωσε όλα του τα στοιχεία», δήλωσε σε παιλότερη εκπομπή!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share