Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έξαλλη η Κατερίνα Ζαρίφη! Τι συμβαίνει;

Ξεχιλίζει οργή και αγανάκτηση η παρουσιάστρια!

5 Αυγούστου 2019 15:25
Έξαλλη η Κατερίνα Ζαρίφη! Τι συμβαίνει;

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη είναι έξαλλη και δεν μπορεί να το κρατήσει κρυφό! Είναι σε όλους γνωστό ότι η παρουσιάστρια ότι την ενοχλεί το λέει αμέσως!

Μπορεί να έχει αναλάβει την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή "Kαλοκαίρι#not" και να ψυχαγωγεί το τηλεοπτικό της κοινό με τον Παύλο Σταματόπουλο στο Open αλλά κάτι την εξόργισε!

Τι συνέβη;

Όπως θα δείτε παρακάτω στην δημοσίευση της στο instagram η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει για την κλιματική αλλαγή, τις συνέπειες της και τα ασυδοσία των ανθρώπων που είναι άπληστοι με το χρήμα! Ταυτόχρονα αναφέρει ότι η φύση θα καταφέρει να ξεναγεννηθεί ακόμα κι αν έχουμε εξαφανιστεί εμείς!

Δείτε την ανάρτηση της:

Απίστευτο: Καινούριος άντρας είναι "καψούρης" με την Κατερίνα Ζαρίφη! (Video)

Πέσαμε από τα σύννεφα όταν ακούσαμε ότι την Κατερίνα Ζαρίφη την διεκδικεί ένας καινούριος άντρας! Είναι τρελά "καψούρης" μαζί της και το παραδέχεται δημόσια!

Ποια είναι η αντίδραση της αγαπημένης παρουσιάστριας;

Ο 21χρονος αδελφός της Λένας Ζευγαρά που δηλώνει καψούρης με την Κατερίνα Ζαρίφη και η αντίδραση της αγαπητής παρουσιάστριας.

Η ίδια δήλωσε πάντως ότι ο 21χρονος νεαρός έχει το απόλυτο γούστο και θα είναι τυχερή όποια γυναίκα θα είναι μαζί του!

Η Κατερίνα Ζαρίφη πάντως είναι πολύ καλά με την σχέση της που διατηρεί τόσα χρόνια και μάλλον για αυτό ο νεαρός πρέπει να κάτσει στην θέση του!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagzine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share