Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξαλλη η Ρούλα Κορομηλά: "Δεν θα μας τρελάνεις φίλε!"

Τι συνέβη;

5 Αυγούστου 2019 09:55
Έξαλλη η Ρούλα Κορομηλά:

"Δεν θα μας τρελάνεις φίλε!" Έξαλλη φαίνεται πώς έγινε η Ρούλα Κορομηλά με μία άποψη του Γιώργου Λιάγκα!

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, ο οποίος τον Σεπτέμβριο ξεκινάει στον ΣΚΑΙ, έγραψε μια άποψη σε ένα άρθρο και προκάλεσε την άμεση και δημόσια αντίδραση της Ρούλας Κορομηλά στον λογαριασμό της στο Twitter.

"Είμαι από αυτούς που ξεκάθαρα πιστεύουν ότι τηλεόραση, εδώ στη Ελλάδα, είναι οι άνθρωποι και δευτερευόντως τα πρότζεκτ", έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας!

Τι του απάντησε η παρουσιάστρια; "Ε ! Δ θα μας τρελάνεις κ με τις τοποθετησεις σου φίλε περί τηλεόρασης. Δεν παίζουν ρόλο λεει, τα πρότζεκτ αλλα τα πρόσωπα...."

Ρούλα Κορομηλά: O άγνωστος έρωτας της παρουσιάστριας!

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου γνωρίστηκαν τη δεκαετία του '90. Εκείνη είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του.

Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια φάση αναπροσαρμογής όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε όπως ενδεχομένως θα ήθελαν.

Ωστόσο, επέλεξαν να μείνουν δυο καλοί φίλοι, οι οποίοι κάθε φορά που συναντιούνται έχουν πολλά να πουν.

Πριν από μερικά χρόνια, η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε στο «Φως» με φιλική της παρέα και ο Άγγελος Διονυσίου συνοδευόμενος από την τρίτη σύζυγό του. Όταν ο ένας αντιλήφθηκε την παρουσία του άλλου, χάρηκαν και έσπευσαν να πουν τα νέα τους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε το μικρόφωνο στον τραγουδιστή, ο οποίος ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες του μπροστά από το τραπέζι που καθόταν η Ρούλα Κορομηλά και ο φωτογραφικός φακός του You τους απαθανάτισε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share