Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δίνουν ρεσιτάλ! Η Σμαράγδα Καρύδη με τις φίλες της σε τρελά κέφια (Video)

Τρελό γέλιο!

4 Αυγούστου 2019 13:41
Δίνουν ρεσιτάλ! Η Σμαράγδα Καρύδη με τις φίλες της σε τρελά κέφια (Video)

Στην Αίγινα, όπου διατηρούν σπίτι, περνούν τον Αύγουστο η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης. Θοδωρής Αθερίδης: Αυτή είναι η γυναίκα που είχε πριν την Σμαράγδα Καρύδη!

Στην παρέα τους βρίσκονται και καλές φίλες της ηθοποιού με τις οποίες κάνουν απίθανες πλάκες και φυσικά ποστάρουν τα... ντοκουμέντα το Instagram. Μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη και την Σμαράγδα Καρύδη κάνουν διακοπές η Αθανασία Σμαραγδή και η Ευαγγελία Συριοπούλου. Ολοι μαζί έκαναν, μάλιστα, και μια μίνι απόδραση στο Αγκίστρι με την παρέα να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια.

Βίντεο: Η Σμαράγδα Καρύδη με τις φίλες της σε τρελά κέφια

Οι τρεις κυρίες τραγούδησαν στη βάρκα και κατά τη διάρκεια του μπάνιου τους εντόπισαν κάποιες πάπιες οι οποίες απολάμβαναν επίσης το νερό και φυσικά έσπευσαν για τα απαραίτητα βίντεο και φωτογραφίες. Δείτε το ξεκαρδιστικό παρακάτω βίντεο:

Αυτά είναι τα πραγματικά μαλλιά της Σμαράγδας Καρύδη!

Αυτά είναι τα πραγματικά μαλλιά της Σμαράγδα Καρύδη σε συλλεκτικό υλικό για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Σμαράγδα Καρύδη, μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία, από το παρελθόν της!

Η ίδια μάλιστα, δεν δίστασε να μας δείξει τα πραγματικά της μαλλιά, τα οποία είναι πολύ πιο κοντά από όσο έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε!

Μαζί της η Βίκυ Βολιώτη και η Λήδα Ματσάγγου, σε περίπτωση που δεν τις αναγνωρίσατε! Ιδού η λεζάντα που εξηγεί τα πάντα, η φωτογραφία και κάτω, το σχόλιο που έκανε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην ανάρτηση! Το σχόλιο της δημοφιλούς τραγουδίστριας έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς η Σμαράγδα παραφράζει μια δική της επιτυχία στο τέλος της λεζάντας της. Ιδού:

Πηγή: youweekly.gr

Τρισευτυχισμένος ο Θοδωρής Αθερίδης: Όλη η αλήθεια για το μωρό με την Σμαράγδα Καρύδη!

Όλη η αλήθεια για το μωρό με την Σμαράγδα Καρύδη! Αποκάλυψε ο ίδιος ο Θοδωρής Αθερίδης τι συμβαίνει με την σχέση τους και για ποιον λόγο δεν θα κάνουν παιδί.

Ο ηθοποιός είχε παραχωρήσει στο παρελθόν μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως με την Σμαράγδα ταίριαξαν γιατί δεν είχαν στα πλάνα τους πως θέλουν να κάνουν παιδί!

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξή του στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share