Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γυμνός στην παραλία ο Σάκης Ρουβάς!

Και όμως!

4 Αυγούστου 2019 10:21
Γυμνός στην παραλία ο Σάκης Ρουβάς!

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark».

Ο γνωστός τραγουδιστής αφού μίλησε για τη νέα σειρά – ντοκιμαντέρ της οποίας ηγείται και θα προβληθεί σύντομα στον ΣΚΑΪ, μετά ήρθε η στιγμή για να μπει στο «εξομολογητήριο».

Εκεί δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις «αδιάκριτες» ερωτήσεις του παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας τι χρώμα εσώρουχο φορούσε, αλλά και σε ποιες περιπτώσεις προτιμά να είναι... γυμνός! Δείτε την Κάτια Ζυγούλη να φοράει το μαγιό της και μας κολάζει!

Ο Θέμης Γεωργαντάς κατά τη διάρκεια της «εξομολόγησης» ρώτησε τον Σάκη Ρουβά: «Εκτός από το σεξ και το μπάνιο, ποια άλλη φορά απολαμβάνεις να είσαι γυμνός;», κι εκείνος απάντησε:

«Το μπάνιο στη θάλασσα. Είναι πολύ ωραίο, να αισθάνεσαι το νερό να κυλά πάνω σου. Κάνω συνεχώς και τώρα αλλά φροντίσω να είναι μια παραλία που δεν έχει κόσμο».

Θα πάθετε πλάκα: Αυτός είναι ο λόγος που ο Σάκης Ρουβάς έχει δώσει σε όλα του τα παιδιά ονόματα που ξεκινούν απο ''Α''!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα.

Η Κάτια και Σάκης έχουν δώσει και στα τέσσερα παιδιά τους ονόματα που ξεκινούν από το ίδιο γράμμα, το άλφα. Εάν συμπεριλάβεις στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος (το βαφτιστικό όνομα του Σάκη) και Αικατερίνη (το βαφτιστικό όνομα της Κάτιας), τότε τα ονόματα από Α στην οικογένεια γίνονται έξι. Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την επιλογή;

Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό.

«Ξεκίνησε έτσι και μάς άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share