Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η μητέρα της Σίας Κοσιώνη! Τι λέτε; Μοιάζουν;

Δείτε την!

4 Αυγούστου 2019 08:36
Αυτή είναι η μητέρα της Σίας Κοσιώνη! Τι λέτε; Μοιάζουν;

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσίωνη, αρκετά συχνά ανεβάζει posts με εμφανή τη διάθεση της για χιούμορ.

Όμως δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις με τους δικούς της ανθρώπους, όπως τη μητέρα της...

Ωστόσο, εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία με τις δυο τους να απολαμβάνουν την βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο και πραγματικά μείναμε άφωνοι, αφού μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Εσείς τι λέτε; Δείτε όμως και πως ήταν μικρή - Θα μείνετε άφωνοι!

Να ο πρώτος σύζυγος της Σίας Κοσιώνη! Καμία σχέση με τον Κώστα Μπακογιάννη!

Η Σία Κοσιώνη ποτέ δεν απασχολούσε τα social media με την προσωπική της ζωής καθώς πάντα κρατούσε αρκετά χαμηλούς τόνους.

Όλοι γνωρίζουμε πως πλέον είναι παντρεμένη και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Κώστα Μπακογιάννη! Δείτε όμως και το εντυπωσιακό της... σπίτι!

Κανείς, όμως, δεν ήξερε για το παρελθόν της δημοσιογράφου. Το Athensmagazine.gr σας αποκαλύπτει λοιπόν πως η Σία Κοσιώνη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον Μιχάλη Λεάνη, ο οποιός είναι ένας Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος και πρώην σκηνοθέτης της εκπομπής «Comfuzio». Η κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ καθώς και ο πρώην σύντροφος της κράτησαν αυτή την σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σπάνια φωτογραφία από το τότε ζευγάρι σε βραδινή έξοδό τους..

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share