Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δημόσια ανακοίνωση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Δείτε τι είπε!

4 Αυγούστου 2019 08:26
Δημόσια ανακοίνωση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Αγαπημένο σπορ του Νίκου Χατζηνικολάου είναι εδώ και χρόνια το τένις και αρκετοί είναι οι επώνυμοι με τους οποίους έχει παίξει. Να σας θυμίσουμε την νέα σελίδα στη ζωή του!

Αυτή η φορά όμως ήταν τελείως διαφορετική και ξεχωριστή για τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1, αφού προπονήθηκε με τον μεγάλο τενίστα Τόνι Ναδάλ, θείο του Παγκόσμιου αθλητή αντισφαίρισης, Ράφαελ Ναδάλ.


Ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε την εμπειρία του και έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram:

«Δεν γίνεται να ασχολείται μόνο με τον Ράφα! #rafanadal #nadal #Rafa #rafaelnadal Είναι άδικο για εμάς τα… νέα ταλέντα του #tennis. Εδώ με τον μεγάλο #toninadal μετά από σκληρή προπόνηση! Μεγάλη εμπειρία! Τον ευχαριστώ!».

Θα πάθετε πλάκα: Αυτός είναι ο αδερφός του Νίκου Χατζηνικολάου!

Έχετε δει ποτέ τον αδερφό του Νίκου Χατζηνικολάου; Εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία που τα δύο αδέρφια κάνουν μια κοινή έξοδο και πραγματικά πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον γιο του δημοσιογράφου μαζί με τον πατέρα του, τον θείο του, Στέργιο Χατζηνικολάου και τον ξάδερφό του, που πήγαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγιερν Μονάχου. Δείτε όμως και τον πασίγνωστο Έλληνα που είναι ξάδερφος του!

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει τρομερή ομοιότητα με τον αδερφό του είναι εκπληκτική.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share